Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕιρωνείες του Πέτρου Μεσθανέα στη Μαρία Πασχαλίδου για τη δυσοσμία

Ειρωνείες του Πέτρου Μεσθανέα στη Μαρία Πασχαλίδου για τη δυσοσμία

Στην κραυγή αγωνίας της δημοτικής συμβούλου Μαρίας Πασχαλίδου πως δεν μπορούν να αναπνεύσουν από τη δυσοσμία και στην επισήμανσή της ότι η κατάσταση χειροτερεύει, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 21ης Σεπτεμβρίου 2022, απάντησε πρώτος ο πρόεδρος της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού με ειρωνείες.

«Πάμε τώρα στο θέμα της δυσοσμίας και στο ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει η κυρία Πασχαλίδου», ξεκίνησε την τοποθέτησή του για το θέμα ο πρόεδρος της Κοινότητας και συνέχισε λέγοντας: «Από το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο το 2019, η κυρία Πασχαλίδου παίρνει το λόγο και μας λέει για τη δυσοσμία, δεν μπορεί να αναπνεύσει, για το πρόβλημα, για τη δυσοσμία, για τη δυσοσμία, για τη δυσοσμία».

«Το Φεβρουάριο του 2021, απευθυνόμενος στην κυρία Πασχαλίδου δεσμεύτηκα ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου και της ζήτησα να μας φέρει ό,τι προτάσεις έχει κάνει όταν ήταν πρόεδρος της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού και εγώ, όχι θα τις υλοποιήσω, θα κάνω ό,τι είναι αδύνατο δυνατόν αυτές τις προτάσεις που είχε κάνει η κυρία Πασχαλίδου να μπορέσουμε να κάνουμε, να βάλουμε έστω κι ένα λιθαράκι να υλοποιήσουμε έστω και μία από αυτές τις προτάσεις που είχε κάνει η κυρία Πασχαλίδου σαν πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού.

Ενάμισι χρόνο μετά δεν έχει έρθει καμία πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Εγώ δεσμεύομαι ότι όταν θα φέρει πρόταση θα κάνω ό,τι είναι αδύνατον δυνατόν για να υλοποιηθεί, όπως και δεσμεύομαι ότι μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας αυτού του Δημοτικού Συμβουλίου θα ζητάω από την κυρία Πασχαλίδου σε κάθε Συμβούλιο να μας φέρει τις προτάσεις που έκανε όταν ήτανε πρόεδρος», ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του ο κύριος Μεσθανέας.

Από που να αρχίσει και που να τελειώσει κανείς με τα όσα τραγικά είπε ο κύριος Μεσθανέας, τα οποία σίγουρα θεώρησε πολύ έξυπνα;

Ο κύριος Μεσθανέας δεν έχει καταλάβει πως είναι στη διοίκηση, πως είναι πρόεδρος της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού και έχει να απαντήσει στους συντοπίτες του που πνίγονται από τη δυσοσμία και όχι στην κυρία Πασχαλίδου. Προφανώς ούτε καν κατάλαβε ότι τις ειρωνείες του τις πέταξε κατάμουτρα στους συμπολίτες του που υποφέρουν από τη δυσοσμία και όχι στην κυρία Πασχαλίδου.

Δεν ενδιαφέρει καθόλου τους πολίτες αυτού του δήμου να ψάχνει ο κύριος Μεσθανέας τις προτάσεις που έκανε η κυρία Πασχαλίδου για τη δυσοσμία ως πρόεδρος της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού. Τους ενδιαφέρει τι κάνει ο ίδιος και η διοίκησή του, έχοντας στα χέρια τους το πόρισμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το οποίο δεν είχε η κυρία Πασχαλίδου ως πρόεδρος, προκειμένου να εξαλειφθεί η δυσοσμία.

Εάν ο κύριος Μεσθανέας συνεχίσει να αναζητά τι έκανε η κυρία Πασχαλίδου ως πρόεδρος της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού για τη δυσοσμία, ας μας πει και τι έκανε ο ίδιος για τη δυσοσμία ως δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου από το 2010 έως το 2014. Εκτός κι αν ξέχασε και ο ίδιος πως υπήρξε δημοτικός σύμβουλος εκείνην την περίοδο.

Τελικά από την τοποθέτηση του κυρίου Μεσθανέα το πιάσαμε το υπονοούμενο. Ο κύριος Μεσθανέας μας είπε κατάμουτρα πως η διοίκησή του θα κάνει κάτι για τη δυσοσμία μόνο εάν υπάρχουν προτάσεις της Μαρίας Πασχαλίδου όταν εκείνη ήταν πρόεδρος της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού. Το ότι η διοίκηση Μανδαλιανού δεν θέλει και δεν πρόκειται να κάνει τίποτα για την επίλυση του προβλήματος της δυσοσμίας το είχαμε καταλάβει. Τώρα το είπε και ξεκάθαρα ο κύριος Μεσθανέας μέσα από τις ειρωνείες του προς την κυρία Πασχαλίδου.

Να χαρούμε εμείς διοίκηση που ήρθε για να λύσει το πρόβλημα της δυσοσμίας και ψάχνει τις προτάσεις της Μαρίας Πασχαλίδου για να το κάνει. Όταν μάζευε ψήφους ο κύριος Μεσθανέας τέτοια έλεγε στους ψηφοφόρους του; Ότι θα φροντίσει να λυθεί το πρόβλημα της δυσοσμίας μόνο εάν έχει κάνει προτάσεις η κυρία Πασχαλίδου ως πρόεδρος της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού;

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ