Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠονηριές του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου στον Βασίλη Τσακαλίδη

Πονηριές του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου στον Βασίλη Τσακαλίδη

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 21ης Σεπτεμβρίου 2022, ο πρώην αντιδήμαρχος Πρασίνου αναφέρθηκε και εκείνος, μετά τον τέως δήμαρχο Πέτρο Σούλα, στα όσα είπε η αντιδήμαρχος Πρασίνου, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 31ης Αυγούστου 2022, σχετικά με το ότι ο δήμος δεν είχε προμηθευτεί υλικά άρδευσης επί 12 χρόνια.

Ο κύριος Τσακαλίδης, αφού πρώτα τόνισε πως την προμήθεια των υλικών άρδευσης την κάνει η Τεχνική Υπηρεσία και αφού πρώτα διευκρίνισε πως σύμφωνα με τα λεγόμενα της κυρίας Αθανασιάδου φταίνε για τη μη προμήθεια υλικών άρδευσης οι διοικήσεις Λαφαζανίδη και Σούλα, απευθυνόμενος στους κυρίους Νέστορα Λαφαζανίδη και Κώστα Σωτηράκη τους είπε χαρακτηριστικά:

«Ζυγιστήκατε, μετρηθήκατε και είστε ελλιπείς».

Όλοι κατάλαβαν τι είπε ο κύριος Τσακαλίδης. Η κυρία Όλγα Αθανασιάδου Νέδου έβαλε και τη δική της διοίκηση σ’ αυτά τα 12 χρόνια, κατά τα οποία είπε πως δεν έγινε καμία προμήθεια υλικών άρδευσης. Η κυρία Αθανασιάδου κατηγόρησε, εκτός από τις διοικήσεις Σούλα και Λαφαζανίδη, και τη διοίκησή της. Αυτό ακριβώς θέλησε να τονίσει ο Βασίλης Τσακαλίδης.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου τού έκανε παρατήρηση, κάνοντας πως δεν κατάλαβε τι είπε ο κύριος Τσακαλίδης, με το πρόσχημα ότι έθιξε τους κυρίους Λαφαζανίδη και Σωτηράκη. Ο κύριος Ρούμελης έκανε πως δεν κατάλαβε ότι τα όσα είπε ο κύριος Τσακαλίδης ήταν μια ελεύθερη απόδοση των όσων είπε η κυρία Αθανασιάδου.

Ο κύριος Ρούμελης είναι καθηγητής και γνωρίζει πολύ καλά Ελληνικά. Ο κύριος Ρούμελης κατάλαβε καλύτερα απ’ όλους τους άλλους τι είπε ο κύριος Τσακαλίδης. Αλλά επειδή ο κύριος Ρούμελης είναι πρόεδρος της παράταξής του και όχι του Δημοτικού Συμβουλίου, διέκοψε τον κύριο Τσακαλίδη και του έκανε παρατήρηση, ώστε να πέσουν όσο γίνεται στα μαλακά αυτά που είπε η κυρία Αθανασιάδου. Πονηριές του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, οι οποίες όμως πλέον δεν μας εκπλήσσουν καθόλου.

Κιμ. Ο.

Άτακτη υποχώρηση της κυρίας Αθανασιάδου για τα υλικά άρδευσης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ