Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣτη διοίκηση Λαφαζανίδη η ευθύνη και για τα κιτρινισμένα πάρκα

Στη διοίκηση Λαφαζανίδη η ευθύνη και για τα κιτρινισμένα πάρκα

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 31ης Αυγούστου 2022, συζητήθηκε θέμα προμήθειας υλικών άρδευσης των χώρων πρασίνου του δήμου και των σχολικών συγκροτημάτων αξίας 50.000 ευρώ.

«Για πότισμα;» αναρωτήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Ανδρεάδης και συμπλήρωσε: «Πολύ γαλαντόμοι είστε. Υλικά για πότισμα 50.000 ευρώ. Δηλαδή δεν υφίσταται πουθενά άρδευση και θέλετε να τα βάλετε όλα απ’ την αρχή».

Η απάντηση της αντιδημάρχου Πρασίνου και Περιβάλλοντος Όλγας Νέδου Αθανασιάδου ήταν ότι «εδώ και δώδεκα χρόνια έχει ν’ αγοράσει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου αρδευτικά για τα πάρκα, τα οποία τα βλέπουμε όλοι κίτρινα το καλοκαίρι». Κατά την αντιδήμαρχο Πρασίνου το ποσό των 50.000 ευρώ ήταν το μικρότερο που θα μπορούσε να προϋπολογιστεί γι’ αυτά τα δώδεκα χρόνια, για να αποσωθεί ότι μπορεί να αποσωθεί, γιατί για να αρδευτούν σωστά όλοι οι χώροι του δήμου χρειάζονται 260.000 ευρώ.

Η αντιδήμαρχος Πρασίνου κατηγόρησε, δηλαδή, τις προηγούμενες διοικήσεις του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ότι δεν προμηθεύτηκαν καθόλου υλικά για την άρδευση των πάρκων και των σχολικών συγκροτημάτων γι’ αυτό και βλέπουμε κίτρινα τα πάρκα το καλοκαίρι. Η μία όμως από τις δύο διοικήσεις που κατηγόρησε είναι αυτή του Στάθη Λαφαζανίδη, του οποίου η παράταξη αποτελεί βασική συνιστώσα της δικής της διοίκησης, της σημερινής.

Τα στελέχη της διοίκησης Μανδαλιανού, με πρώτον και καλύτερο το δήμαρχο, καταφέρονται συνεχώς εναντίον της διοίκησης Λαφαζανίδη και των πεπραγμένων της. Αν όμως η διοίκηση του Στάθη Λαφαζανίδη ήταν τόσο κακή, που ευθύνεται μέχρι και για τα κιτρινισμένα πάρκα, γιατί ο κύριος Μανδαλιανός την ενσωμάτωσε στη δική του διοίκηση;

Ο κύριος Μανδαλιανός δέχτηκε μαζί του την παράταξη του Στάθη Λαφαζανίδη και αφού πρώτα πήρε τις ψήφους της και εξελέγη δήμαρχος, κατόπιν απέπεμψε το Νέστορα Λαφαζανίδη από τη θέση του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και ακολούθως και ο ίδιος και αρκετά στελέχη της διοίκησής του μονίμως χρεώνουν και στη διοίκηση Λαφαζανίδη ό,τι κακό συμβαίνει στο δήμο προκειμένου να δικαιολογήσουν τα χάλια που παρουσιάζει ο τόπος τα τρία πρώτα χρόνια της θητείας τους.

Προφανώς η παράταξη Λαφαζανίδη είναι ωσεί παρούσα στη σημερινή διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Προφανώς η παράταξη Λαφαζανίδη έχει πάψει να αποτελεί συνιστώσα της διοίκησης Μανδαλιανού, γιατί δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η στάση του δημάρχου και άλλων στελεχών της διοίκησης απέναντί της.

Τίθεται όμως ένα ερώτημα με βάση τα όσα είπε η κυρία Αθανασιάδου. Γιατί η διοίκηση Μανδαλιανού δεν προέβη σε προμήθεια υλικών άρδευσης εδώ και τρία χρόνια, αφού παρέλαβε τέτοια χάλια στα υλικά ποτίσματος από τις προηγούμενες διοικήσεις με αποτέλεσμα να είναι κιτρινισμένα τα πάρκα το καλοκαίρι; Μήπως τελικά το «καρφί» της κυρίας Αθανασιάδου δεν ήταν μόνο για τις προηγούμενες διοικήσεις, αλλά αφορούσε και τους προηγούμενους αντιδημάρχους Πρασίνου της διοίκησής της, τον κύριο Δεμερτζή και την κυρία Κορωνίδου;

Κιμ. Ο.

Σωτήρης Μαγόπουλος: Δεν ισχύουν αυτά που είπε η αντιδήμαρχος για την άρδευση
Άτακτη υποχώρηση της κυρίας Αθανασιάδου για τα υλικά άρδευσης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ