Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔεν μπορεί να γίνει συστέγαση σχολείων στο 24ο γιατί δεν μπορεί να...

Δεν μπορεί να γίνει συστέγαση σχολείων στο 24ο γιατί δεν μπορεί να αλλάξει η χρήση του

Συνάντηση πραγματοποίησαν οι Σύλλογοι Γονέων του 19ου και του 24ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου και η Ένωση Γονέων Κορδελιού Ευόσμου με το βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Στράτο Σιμόπουλο.

Οι Σύλλογοι Γονέων και η Ένωση Γονέων εξέφρασαν στο βουλευτή την αντίθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας, μεταξύ αυτών και του Η΄ Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στην προσπάθεια του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού και της διοίκησής του να συστεγάσουν τα δύο σχολεία στο νεοανεγερθέν κτήριο του 24ου, στοιβάζοντας τους μαθητές.

Ο κύριος Σιμόπουλος επικοινώνησε με τις Κτηριακές Εγκαταστάσεις για το ζήτημα και έλαβε την απάντηση πως δεν μπορεί να γίνει συστέγαση γιατί το κτήριο χτίστηκε με πρόγραμμα ΕΣΠΑ κι έτσι δεν μπορεί να αλλάξει η χρήση του, δεν μπορεί, δηλαδή, από 9θέσιο να γίνει 12θέσιο ή οτιδήποτε άλλο.

Με βάση τη συγκεκριμένη απάντηση, η αναστάτωση που δημιούργησε η διοίκηση Μανδαλιανού σε τρία σχολεία δεν ήταν μόνο σε αντιεπιστημονική και αντιεκπαιδευτική βάση, αλλά ήταν επιπλέον και σε ανεδαφική βάση και αυτό θα έπρεπε να το γνωρίζει η διοίκηση Μανδαλιανού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ