Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚλεάνθης Μανδαλιανός: Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο

Κλεάνθης Μανδαλιανός: Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο

Επικό τέλος έδωσε στη συνέντευξη που παραχώρησε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου στο «pella tv» και στην εκπομπή «Βήμα στην Κεντρική Μακεδονία» του Κοσμά Ερυθρόπουλου.

«Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και οφείλουμε να το επιδιώκουμε», είπε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κρίνοντας καλό τον εαυτό του και καλή τη διοίκησή του, που θα μπορούσαν όμως να γίνουν και καλύτεροι!

«Δεν λέω ότι μπορέσαμε να κάνουμε όσα υποσχεθήκαμε αυτήν την τετραετία, γιατί ήταν μια περίεργη περίοδος», είπε ο κύριος δήμαρχος λες και έκανε κάτι από αυτά που υποσχέθηκε. Δεν έκανε απολύτως τίποτα και λέει ότι δεν μπόρεσε να κάνει όσα υποσχέθηκε. Τι έκανε; Τα μερεμετίσματα των σχολείων και τις ασφαλτοστρώσεις που βρήκε έτοιμα από την προηγούμενη διοίκηση;

«Μπαίνουμε στον τελευταίο χρόνο. Μαζεύτηκαν πολλά τα προβλήματα και η πανδημία και η ενεργειακή κρίση και η Ελληνική γραφειοκρατία η οποία είναι αθάνατη και ακατανίκητη», συνέχισε ο κύριος δήμαρχος ξεχνώντας να μιλήσει και για το κακό το ριζικό του και για το Θεό που τον μισεί.

Ακούγοντας την ολοκλήρωση της συνέντευξης του Κλεάνθη Μανδαλιανού αυθόρμητα σου έρχονται οι στίχοι του μπάρμπα Κώστα «δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα! προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα!».

Αυτός ο δήμαρχος και αυτή η διοίκηση έλαχε στο δύσμοιρο αυτό τόπο την τελευταία τετραετία.

Κιμ. Ο.

Ψηφίζουμε ξανά Κλεάνθη Μανδαλιανό για να ζήσουμε για πάντα με τη δυσοσμία των ΕΛΠΕ
Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός προσπαθεί να υποβαθμίσει το πρόβλημα της δυσοσμίας
«Για την ελλιπή αστυνόμευση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου φταίνε φυγόπονοι αστυνομικοί»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ