Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Για την ελλιπή αστυνόμευση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου φταίνε φυγόπονοι αστυνομικοί»

«Για την ελλιπή αστυνόμευση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου φταίνε φυγόπονοι αστυνομικοί»

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου βρήκε την αιτία της υποστελέχωσης του Αστυνομικού Τμήματος Ευόσμου στη συνέντευξη στο «pella tv» και στην εκπομπή «Βήμα στην Κεντρική Μακεδονία» του Κοσμά Ερυθρόπουλου.

Τι φταίει που δεν υπάρχει προσωπικό να στελεχώσει το Αστυνομικό Τμήμα Ευόσμου; Τρίψτε τα μάτια σας καλά και διαβάστε την απάντηση του Κλεάνθη Μανδαλιανού:

«Πολλές φορές αστυνομικοί, οι οποίοι μπορούνε άνετα να κάνουν περιπολίες, μπαίνουν σε υπηρεσίες, πάνε σε γραφεία και στην ουσία για εμένα παροπλίζονται μερικώς από το ρόλο τους».

Δηλαδή, για το γεγονός ότι το Αστυνομικό Τμήμα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου είναι υποστελεχωμένο, αιτία είναι οι φυγόπονοι αστυνομικοί που ενώ μπορούν να κάνουν περιπολίες, τρουπώνουν σε γραφεία.

Σηκώνουμε ψηλά τα χέρια με αυτά που ακούμε από το δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου και αναρωτιόμαστε τι άλλο θα ακούσουμε στον ένα χρόνο που θα συνεχίσει να είναι δήμαρχος και θα εμφανίζεται πιο συχνά στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης εξαιτίας της προεκλογικής περιόδου. Πραγματικά σου έρχεται να αναφωνήσεις με αυτά που ακούς από το δήμαρχο «φτάνει πια, παραδίνομαι».

Απολαύστε το διάλογο του δημοσιογράφου με το δήμαρχο για την ελλιπή αστυνόμευση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στα 20 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα του παρακάτω video: https://www.youtube.com/watch?v=SIlUwF8NqGs. Γιατί άλλο να τα διαβάζεις και άλλο να τα ακούς!

 Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ