Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠοιες ώρες της ημέρας είστε στέλεχος της διοίκησης κυρία Κορωνίδου;

Ποιες ώρες της ημέρας είστε στέλεχος της διοίκησης κυρία Κορωνίδου;

Γράψατε κυρία Κορωνίδου, απαντώντας σε δημοσίευμα της «Αγκίδας», πως τα όσα αναφέρατε σε σχόλιό σας τα αναφέρατε ως δημότισσα και όχι ως στέλεχος της διοίκησης.

Μπορείτε να μας πείτε κυρία Κορωνίδου ποιες ώρες τις ημέρας σχολιάζετε ως στέλεχος της διοίκησης, ποιες ώρες της ημέρας ως δημότισσα και ποιες ώρες ως δασκάλα;

Μπορείτε ίσως να μας πείτε ποιες μέρες σχολιάζετε ως στέλεχος της διοίκησης, ποιες μέρες ως δημότισσα και ποιες μέρες ως δασκάλα, για να το ξέρουμε.

Εναλλακτικά μπορείτε να γράφετε κάτω από κάθε σχόλιο με ποια ιδιότητα σχολιάζετε.

Όμως κυρία Κορωνίδου οι δημότες δεν θέλουν στελέχη της διοίκησης που να υπογράφουν με όποιο σακάκι θέλουν και τους βολεύει ανάλογα την ώρα. Οι δημότες θέλουν στελέχη της διοίκησης που να έχουν σταθερές απόψεις και να είναι μονίμως στην υπηρεσία του δήμου και των κατοίκων του.

Εάν πάλι θεωρείτε φυσιολογικό ως δημότισσα να αναρωτιέστε ποια προηγούμενη διοίκηση έκανε κάθε τρία χρόνια σχολείο και μάλιστα να το αναρωτιέστε στη συζήτηση για το Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού και εάν ως δημότισσα πιστεύετε ότι είναι φυσιολογικό να μετατρέψει η διοίκησή σας ένα σύγχρονο 9θέσιο σχολείο σε 13θέσιο ή 14θέσιο στοιβάζοντας εκεί μαθητές σαν σαρδέλες, τότε ρωτήστε τον εαυτό σας ως δασκάλα πόσο φυσιολογικό είναι κάτι τέτοιο.

Μουμουλίδης Σταύρος

Απάντηση της Αλεξάνδρας Κορωνίδου στην «Αγκίδα» για τη σχολική στέγη
Θα θέλαμε να προβάλουμε το έργο της διοίκησης κυρία Κορωνίδου
Πότε χτίστηκε το τελευταίο σχολείο κυρία Κορωνίδου;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ