Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚαμαρώστε σχόλιο στελέχους της διοίκησης Μανδαλιανού για τη σχολική στέγη

Καμαρώστε σχόλιο στελέχους της διοίκησης Μανδαλιανού για τη σχολική στέγη

Στέλεχος της διοίκησης Μανδαλιανού σχολίασε στο facebook το ποίημα του Άρη Μπιτσώρη με τίτλο «Αγιασμός» και συγκεκριμένα το σημείο που έγραφε το εξής:

«Δήμαρχε, ο πλέον άχρηστος είσαι εκ των Δημάρχων

μια τριετία ένα σχολειό δεν έχτισες ως άρχων»

Το στέλεχος της διοίκησης Μανδαλιανού έκανε το παρακάτω σχόλιο:

«Ενώ πιο πριν κάθε τρία χρόνια χτιζόταν κι ένα σχολείο ???γελάσαμε πάλι».

Δηλαδή, αφού οι προηγούμενες διοικήσεις δεν έχτιζαν σχολείο κάθε τρία χρόνια, δεν θα χτίζει ούτε η διοίκηση Μανδαλιανού; Κάθε πόσα χρόνια θεωρεί λογικό η διοίκηση Μανδαλιανού να χτίζονται σχολεία σ’ έναν δήμο που τα έχει απόλυτη ανάγκη;

Ζήτησε ο κύριος Μανδαλιανός και η παράταξή του την ψήφο του κόσμου για να μην κάνουν όσα δεν έκαναν οι προηγούμενες διοικήσεις; Τότε γιατί κατηγορούσαν τους προηγούμενους;

Αλλά αυτά είναι θεωρίες. Η πραγματικότητα είναι πολύ χειρότερη για τη διοίκηση Μανδαλιανού. Ένα σχολείο έτοιμο για θεμελίωση από την προηγούμενη διοίκηση, το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου, δεν άνοιξε ούτε φέτος για τους μαθητές γιατί δεν είναι έτοιμο να παραδοθεί.

Ένα άλλο σχολείο, το 25ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου άνωθεν της περιφερειακής οδού, του οποίου τα σχέδια και η μελέτη ήταν σχεδόν έτοιμα από την προηγούμενη διοίκηση, ακόμη δεν έχει δημοπρατηθεί και συνεχώς αλλάζουν οι ημερομηνίες δημοπράτησης. Μάλιστα η διοίκηση Μανδαλιανού, με τις καθυστερήσεις της, λίγο έλειψε να χάσει τη χρηματοδότηση γι’ αυτό το σχολείο.

Αυτά είναι τα κατορθώματα της διοίκησης Μανδαλιανού όσον αφορά τη σχολική στέγη και τα στελέχη της αντί να σωπάσουν, ειρωνεύονται κι από πάνω χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι τελικά ειρωνεύονται τον ίδιο τους τον εαυτό. Αυτοί διοικούν το δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της Βόρειας Ελλάδας.

Κιμ. Ο.

Απάντηση της Αλεξάνδρας Κορωνίδου στην «Αγκίδα» για τη σχολική στέγη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ