Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑπάντηση της Αλεξάνδρας Κορωνίδου στην «Αγκίδα» για τη σχολική στέγη

Απάντηση της Αλεξάνδρας Κορωνίδου στην «Αγκίδα» για τη σχολική στέγη

Με το παρακάτω σχόλιο στο facebook απάντησε στο άρθρο της «Αγκίδας» με τίτλο «Καμαρώστε σχόλιο στελέχους της διοίκησης Μανδαλιανού για τη σχολική στέγη» η Αλεξάνδρα Κορωνίδου, δημοτική σύμβουλος της διοίκησης Μανδαλιανού, πρώην αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος Κορδελιού Ευόσμου, συνταξιούχος Εκπαιδευτικός και πρώην διευθύντρια Δημοτικού Σχολείου:

«Τα σκωπτικά ποιήματα τα δέχεστε βλέπω τα σκωπτικά σχόλια πάλι όχι. Έχετε μια περίεργη αντίληψη εκεί στην αγκίδα. Προφανώς κρίνετε τα γραφόμενα κάποιου με το αν ανήκει στη διοίκηση ή στην αντιπολίτευση. Το ότι είμαι 55 χρόνια δημότισσα δεν μετράει.

Ναι κύριοι της αγκίδας γράψτε μας και πότε χτίστηκε το τελευταίο σχολικό κτίριο στο δήμο μας. Αλλά ξεχάστηκα ο ποιητής μπορεί να λέει ότι θέλει εμείς όχι. Βέβαια τι να λέμε τώρα. Όπως λέει ο λαός εσείς έχετε το μαχαίρι εσείς και το καρπούζι. Στην προκειμένη περίπτωση έχετε την πένα και το μέσο οπότε κάθε τι το παρουσιάζετε όπως θέλετε εσείς και όχι όπως πραγματικά είναι. Αυτή φυσικά είναι η δύναμη του “τύπου”.

Μπορείτε να ανεβάσετε και αυτό το σχόλιο με το όνομά μου. Γιατί εγώ ότι γράφω το υπογράφω. Είναι προσωπική μου άποψη και δεν έχει καμία σχέση με τη διοίκηση».

Θα θέλαμε να προβάλουμε το έργο της διοίκησης κυρία Κορωνίδου
Ποιες ώρες της ημέρας είστε στέλεχος της διοίκησης κυρία Κορωνίδου;
Πότε χτίστηκε το τελευταίο σχολείο κυρία Κορωνίδου;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ