Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Μητροπολίτης ποιον θυμίζει στον κύριο Σταυρίδη;

Ο Μητροπολίτης ποιον θυμίζει στον κύριο Σταυρίδη;

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου, Γιώργος Σταυρίδης, ευφυολογώντας και θέλοντας να προσβάλει τον υποψήφιο δήμαρχο Λευτέρη Αλεξανδρίδη, του είπε, σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, πως λαϊκίζει και του θυμίζει τον Ξανθόπουλο.

Αλήθεια, ο κύριος Σταυρίδης είπε στον Μητροπολίτη ποιον του θυμίζει, όταν, στον αγιασμό του Ειδικού Σχολείου του Κορδελιού, ο Μητροπολίτης «έψελνε» κι αυτόν και τον δήμαρχο επί ένα τέταρτο;

Από σεβασμό ο κύριος Σταυρίδης δεν απάντησε στα όσα τους «έψαλε» ο Μητροπολίτης; Μα απ’ όσο ξέρουμε, μια χαρά ο κύριος Σταυρίδης αναφέρθηκε στον Μητροπολίτη, όταν πίστευε πως δεν τον ακούει γι’ αυτό και ακολούθησε ο «εξάψαλμος».

Άρα ο κύριος Σταυρίδης δεν απάντησε στον «εξάψαλμο» γιατί απλά δεν τόλμησε και όχι από σεβασμό. Στον Αλεξανδρίδη γιατί τόλμησε να πει ότι του θυμίζει τον Ξανθόπουλο;

Λεονταρισμοί σε όσους περνούν; Ακριβώς. Λεονταρισμοί σε όσους περνούν. Αυτή είναι η διοίκηση Μανδαλιανού. Λιοντάρια μπροστά σε όσους θεωρούν πιο αδύναμους και αρνάκια μπροστά σε όσους θεωρούν δυνατούς.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ