Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑπαράδεκτη παραπληροφόρηση της διοίκησης Μανδαλιανού για τον αγιασμό στο Ειδικό Σχολείο

Απαράδεκτη παραπληροφόρηση της διοίκησης Μανδαλιανού για τον αγιασμό στο Ειδικό Σχολείο

Η διοίκηση Μανδαλιανού μετέτρεψε την ιστοσελίδα του δήμου για μία ακόμα φορά με Ήθος και με Όραμα σε όργανο προπαγάνδας και παραπληροφόρησης των κατοίκων και των δημοτών του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Το απαράδεκτο δημοσίευμα που έχει στόχο να παραπληροφορήσει έχει τίτλο «ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΕΕΕΕΚ ΣΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ».

Αφού στο δημοσίευμα παρατίθεται η απαράδεκτη τοποθέτηση του δημάρχου κατά τον αγιασμό στο Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού, στην οποία ο Κλεάνθης Μανδαλιανός έριξε στους γονείς του 19ου και του 24ου Δημοτικών Σχολείων του Ευόσμου την ευθύνη για το γεγονός ότι δεν έχει λυθεί ακόμη η μεταστέγαση του Ειδικού Σχολείου του Κορδελιού, κατόπιν, εντελώς προβοκατόρικα, γράφει ότι «Ο αγιασμός τελέστηκε χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβα, ο οποίος επίσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αναγκαιότητα μετεγκατάστασης του ΕΕΕΕΚ σε ένα αξιοπρεπές περιβάλλον», αφήνοντας να εννοηθεί πως ο Μητροπολίτης συμφώνησε με τον δήμαρχο.

Απαράδεκτη παραπληροφόρηση και διαστρέβλωση της αλήθειας από την ιστοσελίδα του δήμου με ενορχηστρωτή τον δήμαρχο γιατί τα πράγματα στον αγιασμό του Ειδικού Σχολείου του Κορδελιού δεν έγιναν έτσι.

Ο Μητροπολίτης Βαρνάβας αντέδρασε έντονα στα όσα έλεγε ο κύριος δήμαρχος κατηγορώντας τους γονείς του 24ου και του 19ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου και καλώντας τους γονείς του Ειδικού Σχολείου να αντιδράσουν. Ο Μητροπολίτης τόνισε πως είναι απαράδεκτο δημότες να στραφούν εναντίον δημοτών γιατί η διοίκηση του δήμου δεν κατάφερε να πάρει χρηματοδότηση για να φτιάξει το Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού. Μάλιστα ο Μητροπολίτης εκνευρίστηκε πάρα πολύ με την προσπάθεια του δημάρχου να βάλει τους γονείς να έρθουν σε σύγκρουση μεταξύ τους και έγινε πολύ οξύς στις εκφράσεις του.

Ο Μητροπολίτης Βαρνάβας, λοιπόν, ποτέ δεν συμφώνησε με αυτά που είπε ο δήμαρχος. Η ιστοσελίδα του δήμου αποκρύπτοντας τα όσα είπε ο Μητροπολίτης έγραψε μόνο πως «δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αναγκαιότητα μετεγκατάστασης του ΕΕΕΕΚ σε ένα αξιοπρεπές περιβάλλον», αφήνοντας να εννοηθεί πως συμφωνεί με την μετεγκατάσταση που προτείνει ο δήμαρχος, πράγμα που δεν ισχύει.

Η διοίκηση Μανδαλιανού ακολουθώντας τις πιο απαράδεκτες τεχνικές προπαγάνδας προσπάθησε να γυρίσει την αλήθεια με το κεφάλι προς τα κάτω για τα όσα συνέβησαν στον αγιασμό του Ειδικού Σχολείου, σκεπτόμενη πως εκεί ήταν 50 άτομα ενώ τα όσα αναληθή γράφει στην ιστοσελίδα του δήμου θα τα διαβάσουν μερικές εκατοντάδες ή και χιλιάδες. Η διοίκηση Μανδαλιανού αφού δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα στη θητεία της, έχει επιδοθεί στη γνωστή τακτική του «πες, πες, κάτι θα μείνει». Αυτή είναι η διοίκηση Μανδαλιανού και αυτό είναι το Ήθος και το Όραμα που κόμιζε.

Κιμ. Ο.

Η παραπληροφόρηση της διοίκησης Μανδαλιανού για το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου συνεχίζεται
Η υποκρισία της διοίκησης Μανδαλιανού για το Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού
Έπεσε «Αγία Ράβδος» στον αγιασμό του Ειδικού Σχολείου Κορδελιού
Τα παιδιά του 24ου και του 19ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου είναι διαβολάκια;
Αφού ο δήμαρχος ήταν στη θέση των γονέων του Ειδικού Σχολείου και μπορεί να τους καταλάβει…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ