Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Λευτέρης Αλεξανδρίδης θυμίζει στον Γιώργο Σταυρίδη τον Νίκο Ξανθόπουλο

Ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης θυμίζει στον Γιώργο Σταυρίδη τον Νίκο Ξανθόπουλο

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 31ης Αυγούστου 2022 και συγκεκριμένα κατά τη συζήτηση της συστέγασης του 24ου και του 19ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου καθώς και τη μεταστέγαση του Ειδικού Σχολείου Κορδελιού, ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Γιώργος Σταυρίδης, κατηγόρησε τον υποψήφιο δήμαρχο Λευτέρη Αλεξανδρίδη για λαϊκισμό και τον παρομοίασε με τον Νίκο Ξανθόπουλο. Είπε συγκεκριμένα ο κύριος Σταυρίδης:

«Κύριε Αλεξανδρίδη σας εύχομαι να εκλεγείτε δήμαρχος, αλλά όχι τέτοιο λαϊκισμό. Μου θυμίζετε τον Ξανθόπουλο. Ειλικρινά σας λέω.

Μιλάμε για ένα θέμα. Είναι οι γονείς εδώ και μου λέτε για την ασφάλεια, για τα επεισόδια, για το ένα, για το άλλο».

Υποθέτουμε ότι ο κύριος Σταυρίδης εννοούσε τον ηθοποιό Νίκο Ξανθόπουλο και όχι τον Γενικό Γραμματέα του δήμου Ισαάκ Ξανθόπουλο.

Οπωσδήποτε όταν στέλεχος της διοίκησης Μανδαλιανού κάνει λόγω για λαϊκισμό προκαλεί θυμηδία.

Ο κύριος Σταυρίδης ευχόμενος στον κύριο Αλεξανδρίδη να εκλεγεί δήμαρχος, απεύχεται στον κύριο Μανδαλιανό να επανεκλεγεί; Λογικό θα το έβρισκε κανείς κάτι τέτοιο.

Εάν ο κύριος Αλεξανδρίδης θυμίζει στον κύριο Σταυρίδη τον ηθοποιό Νίκο Ξανθόπουλο, καλά θα είναι να διευκρινίσει αν του θυμίζει τον Νίκο Ξανθόπουλο στην ταινία «Η Οδύσσεια ενός ξεριζωμένου» κατά την πάλη του με την αρκούδα ή στην ταινία «Σκλάβοι της μοίρας» κατά την πώληση μπαλονιών.

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ