Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕάν επικρατούσε ειρήνη στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου…

Εάν επικρατούσε ειρήνη στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου…

Η διοίκηση Μανδαλιανού, δια της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, εύχεται να είναι ο Ανέστης Κεχαγιάς γουρλής και να επικρατήσει ειρήνη στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου.

Η ειρήνη, που επιζητά η διοίκηση Μανδαλιανού, καλά είναι να μην επικρατήσει στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Αν είχε επικρατήσει τέτοια ειρήνη:

  • Θα είχε χαθεί το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (αξίας άνω των 7 εκατομμυρίων ευρώ) και δεν θα άνηκε πλέον στο κράτος και σε προέκταση στο δήμο. Επιπλέον ο δήμος θα πλήρωνε ενοίκιο για το δικό του χώρο και για τα κτήρια που έχτισε.
  • Θα πλήρωνε ο δήμος ενοίκιο για τα γήπεδα που βρίσκονται στο στρατόπεδο Παπακυριαζή.
  • Δεν θα είχαν δοθεί οικοδομικές άδειες με την επίκληση της οδηγίας SEVESO και ενώ κάτι τέτοιο δεν στηρίζεται ούτε στον Ελληνικό ούτε στον Ευρωπαϊκό νόμο.
  • Θα λαμβάνονταν χορηγίες από τον όμιλο ΕΛΠΕ ενώ ο δήμος είναι βουτηγμένος στη δυσοσμία.
  • Θα ανταλλάσσονταν διαμερίσματα «φιλέτα» που έπρεπε να πάρει ο δήμος κάτω από την περιφερειακή οδό με καταστήματα που στέκουν επί πολλά χρόνια χωρίς να χρησιμοποιούνται πάνω από την περιφερειακή οδό και που σε καμιά περίπτωση δεν έχουν την ίδια αξία.
  • Δεν θα είχαν προσληφθεί οι σχολικές καθαρίστριες για την περίοδο 2022-2023 με πλήρη απασχόληση αλλά με 5ωρη.

Δόξα τω Θεώ λοιπόν που δεν επικράτησε ειρήνη, όπως την εννοεί η διοίκηση Μανδαλιανού, στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου και ας ελπίσουμε να μην γίνει τέτοιο πράγμα στον ένα χρόνο που της απομένει.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ