Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣτο τέλος θα πούνε κατσικοπόδαρο τον Ανέστη Κεχαγιά

Στο τέλος θα πούνε κατσικοπόδαρο τον Ανέστη Κεχαγιά

Η διοίκηση Μανδαλιανού θεωρεί πόλεμο την κριτική που της ασκεί η αντιπολίτευση

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 27ης Ιουλίου 2022 και η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή, καλωσόρισε το νέο δημοτικό σύμβουλο Ανέστη Κεχαγιά.

Η κυρία Πεσματζόγλου, καλωσορίζοντάς τον, ευχήθηκε να έχει καλό ποδαρικό ώστε να επέλθει ειρήνη στο Δημοτικό Συμβούλιο!

Σιγά σιγά η διοίκηση Μανδαλιανού θα ρίξει στο κακό ποδαρικό την καθυστέρηση των έργων που έπρεπε να γίνουν χθες και ακόμη δεν έγιναν, όπως τη διαμόρφωση του ΚΕΠ, τους κόμβους της οδού 25ης Μαρτίου, το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας και πολλά άλλα.

Στο τέλος, έτσι όπως το πάει η διοίκηση Μανδαλιανού, θα χρεώσει την από εδώ και πέρα ανυπαρξία έργων στο κακό ποδαρικό του Ανέστη Κεχαγιά και θα τον πει κατσικοπόδαρο.

Αν αφήσουμε τα αστεία περί ποδαρικών και δούμε την ουσία της ευχής της κυρίας Πεσματζόγλου, θα καταλάβουμε ότι η διοίκηση Μανδαλιανού θεωρεί πόλεμο την κριτική που της ασκεί η αντιπολίτευση, θεωρεί πόλεμο τη διαδικασία των ερωτήσεων/τοποθετήσεων γι’ αυτό και δίνει μάχες να την αφαιρέσει από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Η διοίκηση Μανδαλιανού όταν εύχεται να επέλθει ειρήνη στο Δημοτικό Συμβούλιο εννοεί είτε τη σιγή νεκροταφείου είτε το λιβάνισμά της από την αντιπολίτευση κατά το παράδειγμα του kostas papaioannou.

Αντί η διοίκηση Μανδαλιανού να ακούσει την αντιπολίτευση και να πάρει υπ’ όψιν τις προτάσεις της, εύχεται καλά ποδαρικά. Άντε με τέτοια διοίκηση να πάει ένας δήμος μπροστά.

Κιμ. Ο.

Πρόσληψη νέου ειδικού συνεργάτη από το δήμο Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ