Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Επειδή κάποιοι θα προσπαθούν εργολαβικά να φιμώσουν την Αγκίδα…»

«Επειδή κάποιοι θα προσπαθούν εργολαβικά να φιμώσουν την Αγκίδα…»

Με τον παρακάτω τρόπο σχολίασε στο facebook ο γνωστός δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης Βασίλης Σαρρηγιαννίδης τη νέα προσπάθεια φίμωσης της «Αγκίδας»:

«Το Facebook όμως δεν τρώει κουτόχορτο και γνωρίζει πολύ καλά τι γίνεται. Όταν υποβάλλεται αναφορά για κάποιο στοιχείο στο Facebook, το εξετάζουν και προβαίνουν στις κατάλληλες ενέργειες για ό,τι δεν συμμορφώνεται με τους Όρους της κοινότητας.

Η αναφορά μπορεί να παραμένει ανώνυμη, εκτός και αν αφορά κάποια παραβίαση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, και ο λογαριασμός που αναφέρεται δεν θα μπορεί να δει ποιος υπέβαλε την αναφορά.

Ο ρουφιάνος του πληκτρολογίου που κάνει την αναφορά να ξέρετε ότι ήδη έχει πάρει απάντηση που του λέει ότι όταν μας αναφέρετε κάτι στο Facebook, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα το αφαιρέσουμε. Και του εξηγεί, ίσως να μην σας αρέσει κάτι που είδατε στο Facebook, αλλά να μην παραβιάζει τους Όρους χρήσης του Facebook.

Με άλλα λόγια επειδή αυτό κάποιοι θα το κάνουν εργολαβικά μέχρι τις εκλογές να μην ξεχνάτε στην Αγκίδα να βάζετε πλέον κοινοποίηση και πρόσωπα ώστε να πηγαίνει στις σελίδες τους και να μην ξέρουν οι κατσαπλιάδες από που να φύγουν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ