Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ προσπάθεια φίμωσης της «Αγκίδας» συνεχίζεται

Η προσπάθεια φίμωσης της «Αγκίδας» συνεχίζεται

Νέα προσπάθεια φίμωσης της «Αγκίδας» σήμερα το μεσημέρι.

Στις 29 Απριλίου του 2022 η «Αγκίδα» έλαβε μήνυμα από το facebook ότι το δημοσίευμα με τίτλο «Η αντιδήμαρχος Πρασίνου εξέθεσε απαράδεκτα τους εργαζομένους της Υπηρεσίας της» μπορούν να το δούνε μόνο οι διαχειριστές της ομάδας «Γαλατικό Χωριό» στο οποίο κοινοποιήθηκε. Το δημοσίευμα δεν μπορούσε να το δει κανένας άλλος στη συγκεκριμένη ομάδα γιατί υπήρξαν αναφορές ότι το δημοσίευμα ήταν ψευδές.

Σήμερα το μεσημέρι η «Αγκίδα» έλαβε πάλι το ίδιο μήνυμα για το δημοσίευμά της με τίτλο «Μπορεί η διοίκηση Μανδαλιανού να αντιστρέψει τα αρνητικά αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων».

Την πρώτη φορά χαρακτηρίστηκε ως ψευδές ένα δημοσίευμα το οποίο έγραψε ακριβώς αυτά που είπε η αντιδήμαρχος Πρασίνου κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου.

Τώρα χαρακτηρίστηκε ψευδές ένα ξεκάθαρα σκωπτικό κείμενο. Οι μουστερήδες έκαναν ένα βήμα παραπέρα γιατί μαζί με τη φίμωση της «Αγκίδας» επιχειρούν να πετάξουν τον Αριστοφάνη στην πυρά.

Προφανώς ορισμένοι, έχοντας τον kostas papaioannou για σημαία, θεωρούν πολύ φυσιολογικό αυτόν το τρόπο συμπεριφοράς. Προφανώς θεωρούν ότι η απάντηση στην κριτική δεν είναι τα έργα, αλλά οι απόπειρες φίμωσης όσων τολμάνε να ασκήσουν κριτική.

«Επειδή κάποιοι θα προσπαθούν εργολαβικά να φιμώσουν την Αγκίδα…»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ