Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕντατικές εργασίες στην Πολεοδομία Ευόσμου για τη λειτουργία του ΚΕΠ…

Εντατικές εργασίες στην Πολεοδομία Ευόσμου για τη λειτουργία του ΚΕΠ…

14 Ιουλίου 2022 του σωτήριου έτους 2022 περί ώραν 12ην μεσημβρινήν.

Στο κτίριο της Πολεοδομίας Ευόσμου και πιο συγκεκριμένα στο χώρο που θα στεγαστεί το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών, το οποίο υπέστη έξωση από το ακίνητο που βρισκόταν στην οδό Ολυμπιάδος στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου, επικρατεί η κατάσταση που βλέπετε στις φωτογραφίες. Πόρτες ερμητικά κλειστές.

Μετά από πολλές ημερομηνίες που έδωσε η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για την ημερομηνία που θα αρχίσουν οι εργασίες και για την ημερομηνία που τελικά το ΚΕΠ θα ανοίξει για να εξυπηρετήσει το κοινό, στο χώρο της Πολεοδομίας Ευόσμου επικρατεί η κατάσταση που βλέπετε.

Πότε θα ανοίξει τελικά αυτό το ΚΕΠ που παραμένει κλειστό επί 8 μήνες, αφού πρώτα υπέστη έξωση εξαιτίας της ολιγωρίας της διοίκησης Μανδαλιανού; Άγνωστο. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα η διοίκηση Μανδαλιανού σταμάτησε να δίνει πιθανές ημερομηνίες έναρξης λειτουργίας του ΚΕΠ.

Ίσως να κουράστηκε και η ίδια η διοίκηση να δίνει ημερομηνίες. Ίσως πάλι να θεωρεί αυτονόητο πως δεν χρειάζεται να ζαλίζεται και δεν χρειάζεται να τη ζαλίζουμε καλοκαιριάτικα με την ιστορία του ΚΕΠ. Ίσως θεωρεί ότι από το Σεπτέμβριο έχει ο Θεός, οπότε και θα αρχίσει ξανά το γαϊτανάκι των ημερομηνιών λειτουργίας του ΚΕΠ.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ