Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠαρέλαση υποψηφίων δημάρχων στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου…

Παρέλαση υποψηφίων δημάρχων στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου…

Στο τέλος η ιστορία των δημοτικών εκλογών θα καταντήσει ανέκδοτο καθώς κάθε μέρα ακούγεται κι ένα νέο όνομα υποψηφίου δημάρχου.

Το ανέκδοτο γίνεται ακόμα μεγαλύτερο εάν κανείς σκεφτεί πως όλα τα ονόματα, που ακούγονται, προέρχονται από τον ίδιο πολιτικό χώρο και τα περισσότερα από αυτά έχουν συνυπάρξει σε τουλάχιστον μία δημοτική παράταξη.

Δηλαδή, ανήκουν στον ίδιο πολιτικό χώρο, έχουν συνυπάρξει σε ίδια δημοτική παράταξη, μάλιστα κάποιοι και σε παράταξη που διοικούσε, αλλά δεν μπορούν να βρούνε κοινή συνισταμένη για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Έτσι όπως πάει η κατάσταση, στο τέλος οι υποψήφιοι δήμαρχοι θα είναι περισσότεροι από τους ψηφοφόρους!

Οι δημότες σίγουρα δεν μπορεί να είναι χαρούμενοι, ακούγοντας τόσα πολλά ονόματα που θέλουν να γίνουν δήμαρχοι θεωρώντας πως οι υπόλοιποι δεν κάνουν γι’ αυτή τη θέση.

Ο μόνος που σίγουρα χαίρεται με αυτήν την κατάσταση είναι ο νυν δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός. Όλη αυτή η ονοματολογία και ο πολυκερματισμός κουβαλούν νερό στο μύλο της επανεκλογής του.

Τελικά φαίνεται πως ο Γιάννης Καμαρινός έχει απόλυτο δίκιο που αποφάσισε να αποσυρθεί από τα αυτοδιοικητικά άπαξ δια παντός.

Β.Τριαντ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ