Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣυμβόλαιο ο λόγος του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού και για τον Οργανισμό Εσωτερικής...

Συμβόλαιο ο λόγος του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού και για τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας

Ο λόγος του δημάρχου αποδείχτηκε συμβόλαιο και για τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του δήμου, τον οποίο για πάνω από ενάμιση χρόνο πηγαίνει από μήνα σε μήνα όπως ακριβώς τον απολογισμό πεπραγμένων της διοίκησής του, το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών και πολλά άλλα.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2022, δήλωσε ότι ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας θα εισαχθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο μέχρι το τέλος του Μαΐου. Τελικά έχει φτάσει και το τέλος του Ιουνίου και κανένας δεν τον είδε ακόμη.

Στην ίδια συνεδρίαση, ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Χρήστος Ταξίδης, είπε ότι έδωσε εντολή μέχρι τις 10 Μαΐου να έχει ολοκληρωθεί ο ΟΕΥ και γύρω στις 15 του ίδιου μήνα να σταλεί στις παρατάξεις και στα Σωματεία για να εκφράσουν την άποψή τους. Τότε ο κύριος Ταξίδης είπε επίσης πως το 90% του ΟΕΥ ήταν έτοιμο.

Η διοίκηση Μανδαλιανού, με βάση τα λεγόμενα του αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών, παιδεύει επί δύο μήνες μέχρι τώρα το 10% του ΟΕΥ. Και μόνο από αυτό καταλαβαίνει κανείς την κωλυσιεργία με την οποία λειτουργεί η διοίκηση. Το μόνο που έγινε γρήγορα σ’ αυτήν την ιστορία του ΟΕΥ ήταν η μήνυση στο Γιώργο Χατζηβρέττα.

Κ. Τσ.

Συμβόλαιο ο λόγος του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού για τον απολογισμό πεπραγμένων
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ