Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣυμβόλαιο ο λόγος του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού για τον απολογισμό πεπραγμένων

Συμβόλαιο ο λόγος του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού για τον απολογισμό πεπραγμένων

Συμβόλαιο αποδείχτηκε ο λόγος του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανού, για τον απολογισμό πεπραγμένων της διοίκησής του. Ο κύριος Μανδαλιανός, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 16ης Φεβρουαρίου 2022, είχε δεσμευτεί ότι ο απολογισμός θα γίνει το Μάρτιο. Ο απολογισμός δεν έγινε τελικά ούτε το Μάρτιο ούτε μέχρι τώρα ούτε και πρόκειται να γίνει μέχρι το τέλος του Αυγούστου, αφού δεν υπάρχει στον προγραμματισμό των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου για το καλοκαίρι.

Η διοίκηση του δήμου και ο ίδιος ο δήμαρχος μετά από μαγκιές του στυλ «Απολογισμό θα κάνουμε επειδή γουστάρουμε να κάνουμε εμείς, γιατί πρέπει να κάνουμε», μετά από καθυστερήσεις και κόντρα καθυστερήσεις και σ’ αυτό το ζήτημα, παρέπεμψαν τελικά το θέμα στις Ελληνικές καλένδες και ένας Θεός ξέρει εάν τελικά θα κάνουν την τιμή στο Δημοτικό Συμβούλιο να κάνουν απολογισμό των πεπραγμένων τους.

Πάντως η διοίκηση Μανδαλιανού έκανε απολογισμό μεταξύ των στελεχών της, απαξιώνοντας πλήρως το Δημοτικό Συμβούλιο. Είπαν μεταξύ τους τα κατορθώματά τους, αλληλοχειροκροτήθηκαν, ευλόγησαν τα γένια τους και σίγουρα μετά θα πήγαν να γιορτάζουν το θρίαμβό τους.

Αφερεγγυότητα. Αυτή είναι που χαρακτηρίζει τη διοίκηση Μανδαλιανού. Λένε κουβέντες στον αέρα, ημερομηνίες στον αέρα και δεν αισθάνονται καμία ντροπή που δεν υλοποιούν αυτά για τα οποία δεσμεύτηκαν.

Κ. Τσ.

ΥΓ. Η αλήθεια είναι πως ο δήμαρχος μπορεί να απαντήσει πως δεν είχε διευκρινίσει το Μάρτιο ποιου έτους θα κάνει τον απολογισμό. Τελικά φαίνεται ότι μάλλον θα τον κάνει το μήνα που δεν έχει Σάββατο…

Συμβόλαιο ο λόγος του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού και για τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ