Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ξαναέρχεται!

Ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ξαναέρχεται!

Μετά από ενάμιση σχεδόν χρόνο που ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ερχόταν και ξαναερχόταν αλλά ποτέ τελικά δεν ερχόταν, τώρα ξαναέρχεται στο τέλος του Μαΐου. Αυτό είπε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2022.

Πέρασε σχεδόν ενάμισης χρόνος από τότε που εισήχθη στο Δημοτικό Συμβούλιο η ψήφιση ενός τμήματος του ΟΕΥ, το οποίο μάλιστα έγινε αφορμή αντιπαραθέσεων και αντεγκλήσεων που έφτασαν στη μήνυση σε βάρος του Γιώργου Χατζηβρέττα για όσα είχε πει σε συνέντευξή του στη Euro τηλεόραση. Όταν η διοίκηση του δήμου εισήγαγε εκείνο το τμήμα του ΟΕΥ είχε πει ότι σε ένα μήνα θα εισαγάγει ολόκληρο τον ΟΕΥ. Τότε η αντιπολίτευση αναρωτήθηκε γιατί αφού θα εισαχθεί ολόκληρος ο ΟΕΥ σε ένα μήνα, εισάγεται αποσπασματικά μόνο ένα τμήμα του.

Ο μήνας έγινε ενάμισης χρόνος και ο ΟΕΥ σίριαλ. Άλλαξε αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και ο νέος αντιδήμαρχος έφτασε να πει στο Δημοτικό Συμβούλιο πως μελετάει τον ΟΕΥ από την αρχή, λες και η διοίκηση δεν έχει συνέχεια και σαν τελικά ο προηγούμενος αντιδήμαρχος να μην είχε κάνει τίποτα και να μας δούλευαν όταν έλεγαν ότι από μήνα σε μήνα ο Οργανισμός θα είναι έτοιμος. Έφτασε ο νέος αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών να πει ότι ο ΟΕΥ είναι τόσο μεγάλος που μπορεί να γίνει μεταπτυχιακή εργασία, προκειμένου να δικαιολογήσει την καθυστέρηση. Αφού ήταν μεγάλος και δεν ήταν εύκολο να ολοκληρωθεί, μας δούλευαν επί ενάμιση χρόνο που από μήνα σε μήνα έλεγαν ότι ολοκληρώνεται;

Κατά τη συνεδρίαση λοιπόν του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 27ης Απριλίου 2022, ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Χρήστος Ταξίδης είπε ότι ο ΟΕΥ έχει ετοιμαστεί κατά 90%. Ο κύριος αντιδήμαρχος είπε επίσης πως έδωσε εντολή μέχρι τις 10 Μαΐου να έχει ολοκληρωθεί και γύρω στις 15 του ίδιου μήνα να σταλεί στις παρατάξεις και στα Σωματεία για να εκφράσουν την άποψή τους. Ο κύριος δήμαρχος, Κλεάνθης Μανδαλιανός, είπε ότι «αργήσαμε υπερβολικά τον ΟΕΥ» και συμπλήρωσε ότι μέχρι το τέλος του Μαΐου πρέπει να κατατεθεί.

Μακάρι να κατατεθεί επιτέλους ο ΟΕΥ αλλά κρατάμε μικρό καλάθι, αφού η διοίκηση Μανδαλιανού μας έχει συνηθίσει στα εύκολα «ΘΑ», στα πιο εύκολα «ξανάΘΑ» και στα πολύ εύκολα «ματαξανάΘΑ» και γι’ αυτό το ζήτημα και για όλα τα υπόλοιπα. Μάλιστα αυτά τα «γύρω» στις 15 Μαΐου και τα «πρέπει» να κατατεθεί μέχρι το τέλος Μαΐου δεν είναι καλά σημάδια, γιατί αν μπει το καλοκαίρι χωρίς να έχει κατατεθεί ο ΟΕΥ ο καθένας καταλαβαίνει πως θα ζήσουμε για άλλη μια φορά το «χαιρέτα μου τον πλάτανο»!

Κιμ. Ο.

Σοβαρές κατηγορίες του Γιώργου Χατζηβρέττα σε βάρος της διοίκησης του δήμου και του ίδιου του δημάρχου
Μακάρι ο ΟΕΥ να κατατίθετο με την ταχύτητα που κατατέθηκε η μήνυση στον Χατζηβρέττα
Ο δήμος δεν είναι πεδίο για να κάνει μεταπτυχιακή εργασία ο αντιδήμαρχος Χρήστος Ταξίδης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ