Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΜακάρι ο ΟΕΥ να κατατίθετο με την ταχύτητα που κατατέθηκε η μήνυση...

Μακάρι ο ΟΕΥ να κατατίθετο με την ταχύτητα που κατατέθηκε η μήνυση στον Χατζηβρέττα

Στο τέλος του Ιανουαρίου του 2021, εισήχθη προς συζήτηση και ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου η τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του δήμου που αφορούσε τους παιδικούς σταθμούς. Στη συνεδρίαση εκείνην υπήρξαν αντιδράσεις από δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης οι οποίοι ζήτησαν να εισαχθεί προς συζήτηση ολοκληρωμένα ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας, αλλά η διοίκηση δεν τους άκουσε και προχώρησε τη διαδικασία. Δεσμεύτηκε όμως ότι εντός εξαμήνου θα εισαχθεί προς συζήτηση και ψήφιση ολοκληρωμένα ο Οργανισμός.

Ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου με τη διοίκηση του Πέτρου Σούλα και νυν δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Χατζηβρέττας, σε συνέντευξη που έδωσε στις 27 Ιανουαρίου 2021 στο «euro tv» αναφέρθηκε στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας και είπε ότι ο τρόπος που εισήχθη προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο φωτογράφιζε τη σύζυγο του δημάρχου ούτως ώστε να προκύψει μία θέση διευθύντριας στον δήμο. Η αντίδραση του δημάρχου ήταν σφοδρή και επανειλημμένως σε συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου προειδοποίησε τον κύριο Χατζηβρέττα ότι θα κατατεθεί μήνυση εναντίον του από τη σύζυγό του.

Για το γεγονός της κατάθεσης της συγκεκριμένης μήνυσης ενημερώθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο από τον κύριο Χατζηβρέττα και τον κύριο δήμαρχο στη συνεδρίαση της 29ης Σεπτεμβρίου 2021, εννιά μήνες μετά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την οποία η διοίκηση του δήμου διαβεβαίωνε το Δημοτικό Συμβούλιο ότι ο ΟΕΥ θα εισαχθεί ολοκληρωμένα εντός 6 μηνών και ενώ είχαν γίνει αρκετές ερωτήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο γι’ αυτό το θέμα, στις οποίες η διοίκηση απαντούσε πως το θέμα θα λήξει άμεσα.

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 2ας Φεβρουαρίου 2022, ένα χρόνο μετά τη διαβεβαίωση ότι εντός εξαμήνου θα εισαχθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο ολοκληρωμένα ο ΟΕΥ προς συζήτηση και ψήφιση, ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Χρήστος Ταξίδης, ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο πως έχει μόνο ένα μήνα που βρίσκεται στην αντιδημαρχία και πως διαβάζει και μελετά προκειμένου να καταρτίσει τον ΟΕΥ, ο οποίος μπορεί να γίνει και αντικείμενο μεταπτυχιακής μελέτης.

Αν ήταν άλλος στη θέση του δημάρχου, που τόσες φορές αναφέρθηκε από το μικρόφωνο του Δημοτικού Συμβουλίου στη μήνυση της συζύγου του σε βάρος του κυρίου Χατζηβρέττα, θα είχε φροντίσει ο ΟΕΥ να είχε εισαχθεί χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αντί γι’ αυτό ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο πως μελετά τον ΟΕΥ επειδή ανέλαβε πρόσφατα, λες και δεν υπήρχε πριν στη συγκεκριμένη θέση πρωτοκλασάτο στέλεχος της διοίκησης του δήμου.

Μακάρι ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας να κατατίθετο με την ταχύτητα που κατατέθηκε η μήνυση στον κύριο Χατζηβρέττα, αλλά απ’ ότι φαίνεται θα κατατεθεί αφού τον κάνει πρώτα μεταπτυχιακή εργασία ο κύριος Ταξίδης. Στη μεταπτυχιακή ας συμπεριλάβει και όλες τις κουβέντες του δημάρχου περί της μήνυσης της συζύγου του σε βάρος του Γιώργου Χατζηβρέττα. Η διοίκηση προφανώς δεν θέλει να καταλάβει ότι οι κάτοικοι την εξέλεξαν για να ασκήσει πολιτική κι όχι για να ποινικοποιήσει την πολιτική ζωή. Εμείς λέμε ότι η σύζυγος του δημάρχου είναι καλύτερη υπάλληλος ακόμα και από τις περιγραφές που ο ίδιος ο δήμαρχος κάνει, αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει τους κατοίκους του δήμου. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να κατατεθεί ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας προκειμένου να εξυπηρετούνται καλύτερα από τις Υπηρεσίες του δήμου. Δυστυχώς ο δήμαρχος ξόδεψε πολλές κουβέντες στο Δημοτικό Συμβούλιο για τη μήνυση της συζύγου του σε βάρος του κυρίου Χατζηβρέττα και λίγες για τον ΟΕΥ.

Κιμ. Ο.

Ο δήμος δεν είναι πεδίο για να κάνει μεταπτυχιακή εργασία ο αντιδήμαρχος Χρήστος Ταξίδης
Ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου
Σοβαρές κατηγορίες του Γιώργου Χατζηβρέττα σε βάρος της διοίκησης του δήμου και του ίδιου του δημάρχου
Αργά θυμήθηκε ο δήμαρχος ότι η δικαστική διαμάχη δεν τον αφορά
Κατατέθηκε μήνυση σε βάρος του Γιώργου Χατζηβρέττα
Το κρίσιμο ερώτημα στη δικαστική δίωξη σε βάρος του Γιώργου Χατζηβρέττα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ