Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΜήπως ο Κυρίζογλου να φτιάξει και το ΚΕΠ του Ευόσμου που οκτώ...

Μήπως ο Κυρίζογλου να φτιάξει και το ΚΕΠ του Ευόσμου που οκτώ μήνες παραμένει κλειστό;

Το παρακάτω καυστικό σχόλιο στο facebook έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης Βασίλης Σαρρηγιαννίδης για το «Κοινό μέτωπο Κλεάνθη Μανδαλιανού και Λάζαρου Κυρίζογλου»:

«Θαύμα, θαύμα!! Οι δύο δήμοι γειτνίασαν μόλις χθες και τώρα θυμήθηκαν να λύσουν κοινά προβλήματα. Από την ημέρα που ανέλαβαν καθήκοντα οι νέες διοικήσεις το 2019, είχαν μεταξύ τους τείχος σαν του Βερολίνου!! Θαύμα, θαύμα να καλέσουν και έναν δεσπότη που δεν βάζει κορδέλες στους επισήμους και να κάνουν και μία λιτανεία!! Φιλαρμονική θα φέρει ο Κυρίζογλου γιατί στον δήμο του δεν κάνουν καραγκιοζιλίκια με τους μαέστρους. Όλα δουλεύουν ρολόι εκεί!!»

Έχει δίκιο ο Βασίλης Σαρρηγιαννίδης. Νωρίς θυμήθηκε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου το κοινό μέτωπο. Μόλις 15 μήνες πριν το τέλος της θητείας του! Κρίμα που το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών, που θα στεγαστεί στην Πολεοδομία Ευόσμου και που επί οκτώ μήνες παραμένει κλειστό, δεν βρίσκεται στα σύνορα των δήμων Κορδελιού Ευόσμου και Αμπελοκήπων Μενεμένης για να το φτιάξει ο Κυρίζογλου, αφού η διοίκηση Μανδαλιανού δεν φαίνεται ικανή να το φτιάξει.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ