Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΊσως να πρέπει να αλλάξει η διοίκηση του δήμου για να γίνει...

Ίσως να πρέπει να αλλάξει η διοίκηση του δήμου για να γίνει το ΚΕΠ

Για μια ακόμα φορά η διοίκηση Μανδαλιανού αποδεικνύεται αφερέγγυα όσον αφορά το χρόνο που θα λειτουργήσει το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών στην Πολεοδομία Ευόσμου. Αύριο συνεδριάζει εκτάκτως η Οικονομική Επιτροπή με θέμα:

«Έγκριση του σχεδίου της συνημμένης πρόσκλησης υποβολής προσφοράς για την εκ νέου απευθείας ανάθεση του έργου με τίτλο “ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΠ 719Π, ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ”, συνολικού προϋπολογισμού 74.376,17 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%)».

Το παραπάνω έργο το ξαναείδαμε στην Οικονομική Επιτροπή και η παραπάνω έγκριση ξαναδόθηκε! Γιατί συνεδριάζει τότε ξανά με το ίδιο θέμα η Οικονομική Επιτροπή; Επειδή δεν υπήρξε υποβολή προσφοράς από κάποιον ενδιαφερόμενο. Γι’ αυτό συνεδριάζει.

Θα αναρωτηθεί κανένας γιατί φταίει η διοίκηση Μανδαλιανού που δεν υπέβαλε κανένας προσφορά. Και ποιος φταίει; Η Μαρίκα, η Κατίνα, η Αφροξυλάνθη ή η «να κάνει η μάνα»; Η διοίκηση του δήμου είναι η παράταξη Μανδαλιανού και αυτή πρέπει να βρει τη λύση και όχι να αραδιάζει ημερομηνίες ενώ δεν υπάρχει καν εργολάβος για να αναλάβει τη διαμόρφωση του χώρου.

Ίσως για να διαμορφωθεί τελικά αυτό το έρμο το ΚΕΠ να χρειάζεται να ενταχθεί στα μεγάλα έργα της διοίκησης Μανδαλιανού, τα οποία ήδη ο δήμαρχος μας είπε πως θα γίνουν στην επόμενη θητεία του. Επειδή όμως πολλά μας είπε ο δήμαρχος ότι θα γίνουν και τίποτα δεν έχει γίνει, ίσως είναι καλύτερα να αλλάξει η διοίκηση για να ολοκληρωθεί αυτό το ΚΕΠ που αν είχε φωνή θα φώναζε και το ίδιο για την ανικανότητα της διοίκησης.

Κιμ. Ο.

Ποιος αντιδήμαρχος μας κοροϊδεύει για το ΚΕΠ;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ