Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ ακρίβεια της διοίκησης Μανδαλιανού για τη δημοπράτηση του 25ου Δημοτικού Σχολείου…

Η ακρίβεια της διοίκησης Μανδαλιανού για τη δημοπράτηση του 25ου Δημοτικού Σχολείου…

Η ακρίβεια της διοίκησης Μανδαλιανού για τη δημοπράτηση του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου άνωθεν της περιφερειακής οδού τσακίζει κόκαλα.

«Το έργο – το οποίο θα χρηματοδοτηθεί μέσα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με συνολικό προϋπολογισμό 5.680.000€σύμφωνα με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών αναμένεται να δημοπρατηθεί εντός του Ιουλίου, με  το Υπουργείο να έχει ήδη ξεκινήσει τη σύνταξη του αναλυτικού προϋπολογισμού και των τευχών δημοπράτησης. Παράλληλα ελέγχεται η αρχιτεκτονική μελέτη για την έκδοση της οικοδομικής άδειας, προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα οι κατασκευαστικές εργασίες», έγραφε η ιστοσελίδα του δήμου τον Ιούλιο του 2021.

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 2ας Μαρτίου 2022, ο δήμαρχος είπε ότι στα τέλη Μαρτίου του 2022 θα γίνει η δημοπράτηση και έξι μήνες μετά θα αρχίσει η ανέγερση του σχολείου.

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2022 τόσο ο Λεωνίδας Ναθαναηλίδης όσο και ο Θοδωρής Μπαλτάς ρώτησαν εάν έγινε τελικά η δημοπράτηση και πήραν την απάντηση από τον αντιδήμαρχο Παιδείας, Γιώργο Σταυρίδη, ότι βγήκε η άδεια στις 30 Μαρτίου, ότι θα γίνει η δημοπράτηση σε δύο μήνες και ότι Σεπτέμβριο με Οκτώβριο θα ξεκινήσει η ανέγερση.

Δύο μήνες μετά την 27η Απριλίου είναι η 27η Ιουνίου. Από τον Ιούλιο του 2021 μέχρι τον Ιούνιο του 2022 μεσολαβεί σχεδόν ένας χρόνος και από τα τέλη Μαρτίου 2022 ως τα τέλη Ιουνίου 2022 μεσολαβούν τρεις μήνες. Η ακρίβεια της διοίκησης Μανδαλιανού τσακίζει κόκαλα και ο λόγος της είναι συμβόλαιο.

Όλα αυτά σε περίπτωση που γίνει τελικά η δημοπράτηση στο τέλος του Ιουνίου γιατί για πολλά πράγματα, μεταξύ αυτών και το 25ο Δημοτικό Σχολείο, έχει πει αμέτρητες ημερομηνίες η διοίκηση Μανδαλιανού, οι οποίες όμως μετακυλίονται αενάως* (όπως για παράδειγμα το ΚΕΠ που ολημερίς το χτίζουνε και το βράδυ γκρεμίζεται).

Κιμ. Ο.

 * Εις τους αιώνας των αιώνων. Αμήν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ