Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ«Η χειρότερη διοίκηση που πέρασε από το δήμο Κορδελιού Ευόσμου»

«Η χειρότερη διοίκηση που πέρασε από το δήμο Κορδελιού Ευόσμου»

Η Μαρία Πασχαλίδου, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην «Αγκίδα», υπογράμμισε πως η διοίκηση Μανδαλιανού είναι η χειρότερη διοίκηση που πέρασε από το δήμο και καυτηρίασε το γεγονός ότι τα στελέχη της διοίκησης επαναλαμβάνουν πως δεν είναι πολιτικοί.

Αγκίδα: Τι περιμένετε από τη διοίκηση του δήμου;

Μαρία Πασχαλίδου: Περιμένουμε να κάνει έργο. Ειλικρινά λέω πως προσδοκώ να κάνει έργο, αλλά δυστυχώς δεν φαίνεται να γίνεται κάτι τέτοιο.

Αγκίδα: Με βάση τα δείγματα γραφής που έδωσε η παράταξη Μανδαλιανού, πιστεύετε ότι είναι η χειρότερη διοίκηση που πέρασε από το δήμο;

Μαρία Πασχαλίδου: Ναι. Μάλιστα μας το λένε και οι ίδιοι, όταν με τέτοια ευκολία δηλώνουν πως δεν είναι πολιτικοί. Εάν δεν είσαι πολιτικός σημαίνει ότι δεν ασκείς πολιτική και συνεπώς δεν ασκείς και διοίκηση. Ο χαρακτήρας της διοίκησης του δήμου είναι πολιτικός. Άρα εφόσον δηλώνεις ότι δεν είσαι πολιτικός, δεν μπορείς να χτυπήσεις ούτε την πόρτα του Περιφερειάρχη, ούτε τις πόρτες υπουργών. Αφού δεν είσαι πολιτικός, δεν έχεις καμία πρόσβαση. Με ποια ιδιότητα θα πας σε πολιτειακούς και υπηρεσιακούς παράγοντες εφόσον δεν είσαι πολιτικός;

Αγκίδα: Τι θα θέλατε να γίνει στο δήμο;

Μαρία Πασχαλίδου: Θα ήθελα η περιοχή της Διαλογής να μπει στο σχέδιο. Είναι απαράδεκτο να είναι με βόθρους. Θα έπρεπε να πιέσει ο δήμος. Ακόμα και στο πρόγραμμα Τρίτση ο δήμος μας είναι απ’ έξω. Η διοίκηση βέβαια έχει μείνει ακόμη στο Φιλόδημος.

«Μόνο ο δήμαρχος έβλεπε βελτίωση της ατμόσφαιρας»
Μαρία Πασχαλίδου: Η διοίκηση του δήμου δεν έκανε καμία δράση για την πανδημία
Η Μαρία Πασχαλίδου για τις εξελίξεις στην παράταξη Καμαρινού
«Οι Δημοτικές Κοινότητες Κορδελιού Ευόσμου δεν παίρνουν την παγία γιατί δεν θέλουν ευθύνες»
«Θείο δώρο η ολοκλήρωση του ΚΕΠ πριν τη λήξη της θητείας της διοίκησης Μανδαλιανού»
Ολόκληρη η συνέντευξη που παραχώρησε η Μαρία Πασχαλίδου στην «Αγκίδα»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ