Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝΗ Μαρία Πασχαλίδου για τις εξελίξεις στην παράταξη Καμαρινού

Η Μαρία Πασχαλίδου για τις εξελίξεις στην παράταξη Καμαρινού

Συνέντευξη στην «Αγκίδα» παραχώρησε η δημοτική σύμβουλος της παράταξης του Γιάννη Καμαρινού και πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού, Μαρία Πασχαλίδου. Εκτός των άλλων η Μαρία Πασχαλίδου αναφέρθηκε και στις εξελίξεις στην παράταξή της μετά την απόφαση του επικεφαλής Γιάννη Καμαρινού να προχωρήσει τις διαδικασίες για την εκλογή νέου υποψηφίου δημάρχου αφού ο ίδιος δεν θα θέσει ξανά υποψηφιότητα.

Αγκίδα: Ας ξεκινήσουμε τη συζήτηση με τις εξελίξεις στην παράταξή σας και με τις διαδικασίες που δρομολόγησε ο επικεφαλής της παράταξής σας, ο Γιάννης Καμαρινός.

Μαρία Πασχαλίδου:  Δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο. Εκτός από τις δηλώσεις που έχει κάνει ο επικεφαλής, εμάς δεν μας έχει ενημερώσει σαν ομάδα τι θα κάνουμε και πότε. Δεν έχει γίνει καμιά εσωτερική συζήτηση ακόμη.

Αγκίδα: Στις εσωτερικές αυτές διαδικασίες εσείς θα πάρετε μέρος;

Μαρία Πασχαλίδου: Εννοείται. Εγώ επικρότησα αυτήν την ενέργεια του Γιάννη Καμαρινού. Ήταν σωστή. Δεν μας έχει πει ακόμη τίποτα για το πώς θα κινήσει τη διαδικασία και θα την πραγματώσει.

Αγκίδα: Όσον αφορά τις υποψηφιότητες για τον επόμενο υποψήφιο δήμαρχο;

Μαρία Πασχαλίδου: Εκτός από την υποψηφιότητα του κυρίου Ανδρεάδη, ο οποίος δεν έκανε την ανακοίνωση σήμερα αλλά πολύ νωρίς, δεν υπάρχει άλλη επίσημη υποψηφιότητα. Σε ερώτηση του κυρίου Καμαρινού, μπροστά στην ομάδα, προς τον κύριο Αλεξανδρίδη εάν θα είναι υποψήφιος, δεν υπήρξε απάντηση.

Αγκίδα: Εσάς κάποιος άλλος σας πλησίασε για να σας πει ότι θα είναι υποψήφιος;

Μαρία Πασχαλίδου: Όχι.

Αγκίδα: Στη δήλωση που έκανε ο Γιάννης Καμαρινός σχετικά με τη διαδικασία εκλογής του υποψηφίου δημάρχου, είπε ότι θα ψηφίσουν οι εκλεγμένοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της παράταξης. Εσείς πώς πιστεύετε ότι πρέπει να γίνει η διαδικασία;

Μαρία Πασχαλίδου: Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να ψηφίσουν όσοι έθεσαν υποψηφιότητα με την παράταξη στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

Αγκίδα: Κι αν κάποιοι πλέον δεν είναι στην παράταξη;

Μαρία Πασχαλίδου: Μέχρι στιγμής η παράταξη δεν έχει απώλειες, δεν υπάρχουν διαρροές. Δεν υπήρξε κάποιος υποψήφιος που να δήλωσε ότι αποχωρεί από την παράταξη.

Μαρία Πασχαλίδου: Η διοίκηση του δήμου δεν έκανε καμία δράση για την πανδημία
«Μόνο ο δήμαρχος έβλεπε βελτίωση της ατμόσφαιρας»
«Η χειρότερη διοίκηση που πέρασε από το δήμο Κορδελιού Ευόσμου»
«Οι Δημοτικές Κοινότητες Κορδελιού Ευόσμου δεν παίρνουν την παγία γιατί δεν θέλουν ευθύνες»
«Θείο δώρο η ολοκλήρωση του ΚΕΠ πριν τη λήξη της θητείας της διοίκησης Μανδαλιανού»
Ολόκληρη η συνέντευξη που παραχώρησε η Μαρία Πασχαλίδου στην «Αγκίδα»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ