Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝΜαρία Πασχαλίδου: Η διοίκηση του δήμου δεν έκανε καμία δράση για την...

Μαρία Πασχαλίδου: Η διοίκηση του δήμου δεν έκανε καμία δράση για την πανδημία

Στη συνέντευξη που παραχώρησε η Μαρία Πασχαλίδου στην «Αγκίδα», μίλησε εκτός των άλλων για τη διαχείριση της πανδημίας του covid-19 από τη διοίκηση Μανδαλιανού.

Αγκίδα: Προτείνατε και ξαναπροτείνατε να γίνουν δράσεις για την πανδημία. Τελικά έγινε τίποτα;

Μαρία Πασχαλίδου: Τίποτα.

Αγκίδα: Η διοίκηση όμως είπε πως έγινε κάποια δράση. Ξέρετε να έγινε κάτι, να εκδόθηκε κάποιο φυλλάδιο ενημέρωσης για τον covid-19;

Μαρία Πασχαλίδου: Όχι. Στα χέρια μου δεν έφτασε κανένα φυλλάδιο. Ούτε και στην περιοχή που ζω έφτασε κάτι τέτοιο. Γενικά εκεί που ζω δεν φτάνει τίποτα.

Αγκίδα: Κατόπιν η διοίκηση είπε ότι θα κάνει καμπάνια για τους εμβολιασμούς.

Μαρία Πασχαλίδου: Δεν έκαναν τίποτε και δεν βοήθησαν και τον κόσμο. Όταν τους έθεσα θέμα για το τι θα γίνει με τους κατ’ οίκον εμβολιασμούς, απάντησαν ότι θα στηρίξουν και θα βοηθήσουν, μίλησαν για συνεργασία με το Κέντρο Υγείας, αλλά εμείς αυτά δεν τα είδαμε. Δεν υπήρξε καμία έμπρακτη συνεργασία. Δεν είδαμε να βοηθηθούν οι δημότες. Εγώ προσωπικά απευθύνθηκα για ένα PCR test στο Κέντρο Υγείας Ευόσμου, κανένας δεν απάντησε στο τηλέφωνο και εξαιτίας ότι το έκανα θέμα μας είπαν ότι δεν ίσχυαν αυτά τα τηλέφωνα που γνωρίζαμε και έδωσαν νέους τηλεφωνικούς αριθμούς. Πήγα στο Κέντρο Υγείας των Διαβατών και βρήκα εκεί υπαλλήλους του δήμου μας.

Αγκίδα: Κατά τη γνώμη σας λοιπόν η διοίκηση του δήμου δεν βοήθησε στην αντιμετώπιση της πανδημίας;

Μαρία Πασχαλίδου: Σε τίποτα. Μα είδαμε πώς βοηθάει μια διοίκηση. Είδαμε τον κύριο Δανιηλίδη να συνάπτει συμφωνίες προκειμένου οι δημότες του να έχουν πρόσβαση σε φθηνά PCR test, τον είδαμε επίσης να μοιράζει φυλλάδια για τους εμβολιασμούς, χωρίς μάλιστα ο ίδιος να είναι γιατρός.

Η Μαρία Πασχαλίδου για τις εξελίξεις στην παράταξη Καμαρινού
«Μόνο ο δήμαρχος έβλεπε βελτίωση της ατμόσφαιρας»
«Η χειρότερη διοίκηση που πέρασε από το δήμο Κορδελιού Ευόσμου»
«Οι Δημοτικές Κοινότητες Κορδελιού Ευόσμου δεν παίρνουν την παγία γιατί δεν θέλουν ευθύνες»
«Θείο δώρο η ολοκλήρωση του ΚΕΠ πριν τη λήξη της θητείας της διοίκησης Μανδαλιανού»
Ολόκληρη η συνέντευξη που παραχώρησε η Μαρία Πασχαλίδου στην «Αγκίδα»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ