Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣοβαρές κατηγορίες του Γιώργου Χατζηβρέττα σε βάρος της διοίκησης του δήμου και...

Σοβαρές κατηγορίες του Γιώργου Χατζηβρέττα σε βάρος της διοίκησης του δήμου και του ίδιου του δημάρχου

Σε συνέντευξη που έδωσε στις 27 Ιανουαρίου 2021 στο «euro tv» ο κύριος Γιώργος Χατζηβρέττας, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Σούλα και πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, διατύπωσε σοβαρές κατηγορίες σε βάρος της διοίκησης του δήμου και του ίδιου του δήμαρχου. Αναφέρθηκε στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας, που ήταν πρώτο θέμα στην προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, και είπε ότι ο τρόπος που εισήχθη προς συζήτηση φωτογράφιζε τη σύζυγο του δημάρχου ούτως ώστε να προκύψει μία θέση διευθύντριας στον δήμο.

Ο κύριος Χατζηβρέττας όμως δεν έμεινε σ’ αυτήν την καταγγελία, αλλά συνέχισε λέγοντας ότι η διοίκηση Μανδαλιανού, πέρα από την αδράνειά της σε όλα τα σοβαρά θέματα, κάνει προσωπικές εξυπηρετήσεις ανερυθρίαστα χωρίς να ντρέπεται και χωρίς να λογαριάζει κανένα κόστος. Αναφερόμενος στην ευελιξία προσλήψεων με τετράμηνες και οκτάμηνες συμβάσεις εξαιτίας του πλαισίου που διαμορφώθηκε από την πανδημία του κορονοϊού, ο κύριος Χατζηβρέττας είπε ότι σ’ αυτές τις θέσεις προσλαμβάνονται από τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου τα ίδια πρόσωπα και αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε πρώτη ξαδέρφη του δημάρχου, σε ανιψιό του αντιδημάρχου των Οικονομικών, σε ανιψιό του αντιδημάρχου Παιδείας, σε αδελφό του αντιδημάρχου Οικονομικών, σε γιο της αντιδημάρχου Πρασίνου και Περιβάλλοντος. Όλα αυτά συμβαίνουν, τόνισε ο Γιώργος Χατζηβρέττας, ενώ συνδημότες μας δεν έχουν να συντηρήσουν τις οικογένειές τους μέσα σ’ ένα ζοφερό οικονομικό περιβάλλον.

Ο κύριος Χατζηβρέττας ολοκλήρωσε λέγοντας πως αναφέρθηκε μόνο σε συγγενικά πρόσωπα, ενώ θα μπορούσε να αναφερθεί και σε άλλους που κατήλθαν υποψήφιοι με τη «Νέα Πνοή» και σήμερα εργάζονται με διαδοχικές συμβάσεις σε υπηρεσίες του δήμου.

Τα. Σ.

Νομικά θα κινηθεί η σύζυγος του δημάρχου εναντίον του Γιώργου Χατζηβρέττα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ