Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΚάποιο λάθος κάνει ο Νέστορας Λαφαζανίδης στο θέμα των καταγγελιών

Κάποιο λάθος κάνει ο Νέστορας Λαφαζανίδης στο θέμα των καταγγελιών

Ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Δημοτικής Αστυνομίας και ΚΕΠ, Νέστορας Λαφαζανίδης, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 27ης Απριλίου 2022, είπε πως το θέμα με τις καταγγελίες ξεκίνησε όταν ήταν δήμαρχος ο πατέρας του Στάθης Λαφαζανίδης, ότι ήταν μεταξύ των Σωματείων και ότι κάποιοι τότε τρίβανε τα χέρια τους γιατί οι καταγγελίες βοηθούσαν στο να γίνουν διοίκηση. Ο κύριος Λαφαζανίδης συνέχισε λέγοντας ότι τελικά εξελέγησαν, αλλά αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα το οποίο χαίρονταν όταν δημιουργήθηκε επί διοίκησης Στάθη Λαφαζανίδη. Ο Νέστορας Λαφαζανίδης υπογράμμισε πως η ίδια κατάσταση συνεχίζεται και σήμερα και κάποιοι από την αντιπολίτευση χαμογελούν ικανοποιημένοι, αλλά ενώ χαμογελούν τώρα θα αντιμετωπίσουν την ίδια κατάσταση αν θα διοικήσουν. (Στη 1 ώρα 49 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα στο παρακάτω video: https://www.youtube.com/watch?v=ouGjV4D5GC0&t=10518s)

Κάποιο λάθος κάνει ο Νέστορας Λαφαζανίδης σχετικά με το ποιο έτριβαν τα χέρια τους όταν γινόντουσαν οι καταγγελίες. Είναι αλήθεια ότι οι καταγγελίες ξεκίνησαν επί δημαρχίας του Στάθη Λαφαζανίδη. Ούτε όμως κόντρα μεταξύ των Σωματείων ήταν, ούτε όσοι έκαναν τις καταγγελίες είχαν τη στήριξη του Πέτρου Σούλα που κατόπιν έγινε δήμαρχος. Οι καταγγελίες, όταν ξεκίνησαν, δεν αφορούσαν τη διοίκηση Λαφαζανίδη, αλλά τις προηγούμενες διοικήσεις του πρώην δήμου Ευόσμου και τους διευθυντές των Υπηρεσιών του πρώην δήμου Ευόσμου. Οι καταγγελίες μετέπειτα στράφηκαν και κατά της διοίκησης Λαφαζανίδη. Η παράταξη Σούλα δεν είχε μαζί της τους καταγγέλλοντες προκειμένου να γίνει διοίκηση. Τους καταγγέλλοντες στις δημοτικές εκλογές του 2014 τους είχε μαζί της παράταξη που αποτελεί συνιστώσα της σημερινής διοίκησης Μανδαλιανού.

Όσο για το τι συμβαίνει σήμερα με τις καταγγελίες, ο Νέστορας Λαφαζανίδης πρέπει να αναζητήσει την ευθύνη πρώτα στον εαυτό του και στη διοίκησή του και κατόπιν στους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης που χαμογελούν με νέες καταγγελίες. Ενώ όλες οι υποθέσεις των καταγγελιών σε βάρος αιρετών και υπαλλήλων του δήμου κατέπεσαν στη Δικαιοσύνη γιατί ήταν αβάσιμες, η διοίκηση Μανδαλιανού, παρά τη δέσμευσή της, δεν έχει κάνει ούτε συνέντευξη τύπου για να αποκαταστήσει το όνομα του δήμου, των δημάρχων, των δημοτικών συμβούλων και των υπαλλήλων που διασύρθηκαν στο πανελλήνιο. Ο κύριος Λαφαζανίδης ας αναζητήσει την ευθύνη στους συναδέλφους του της διοίκησης που σταμάτησαν με τη ψήφο τους υποθέσεις δικαστικής δίωξης σε βάρος των καταγγελλόντων.

Αυτά τα λίγα σχετικά με τις καταγγελίες, γιατί ο Νέστορας Λαφαζανίδης, μάλλον άθελά του, γύρισε την αλήθεια με το κεφάλι προς τα κάτω.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ