Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤελικά ήταν απλήρωτοι για το Πάσχα οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Επιχείρησης Κορδελιού...

Τελικά ήταν απλήρωτοι για το Πάσχα οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Επιχείρησης Κορδελιού Ευόσμου

Τελικά οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Επιχείρησης ήταν απλήρωτοι για το Πάσχα. Μ’ ένα δακρύβρεχτο λόγο, ο οποίος κράτησε αρκετή ώρα κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 27ης Απριλίου 2022, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών παραδέχτηκε ότι η διοίκηση έκανε μεγάλη προσπάθεια αλλά τελικά οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Επιχείρησης πληρώθηκαν κατόπιν εορτής στην κυριολεξία.

Τελικά οι πληροφορίες σχετικά με το ότι οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Επιχείρησης κανονικά έπρεπε να πληρωθούν λίγο μετά το Πάσχα, αλλά έγινε προσπάθεια να πληρωθούν πρόωρα λίγο πριν το Πάσχα, πράγμα που δεν κατέστη δυνατόν, ήταν κάλπικες, όπως κάλπικος είναι αυτός που τις διέδωσε.

Οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Επιχείρησης Κορδελιού Ευόσμου το Πάσχα του 2022 ήταν απλήρωτοι. Η διοίκηση που στο όνομα του Πασχαλινού τραπεζιού των φτωχών πέρυσι πήρε τη χορηγία από την ELPEDISON, ξεπλένοντας τα ΕΛΠΕ για τη δυσοσμία, άφησε φέτος άδειο το Πασχαλινό τραπέζι των δικών της εργαζόμενων γιατί η Δημοτική Επιχείρηση είχε δυσκολίες να πληρώσει.

Οι δικαιολογίες που ακούστηκαν δεν αφορούν τους εργαζόμενους. Η ιστορία ότι η διοίκηση Μανδαλιανού έχει ξοφλήσει παλιά οφειλόμενα πρώην εργαζομένων στη Δημοτική Επιχείρηση δεν μπορεί να είναι η δικαιολογία δια πάσαν νόσον. Τα χαμηλά επίσης έσοδα της Δημοτικής Επιχείρησης δεν αφορούν τους εργαζόμενους της, όπως δεν τους αφουρούν και τα υψηλά έσοδά της όταν υπάρχουν.

Η διοίκηση θέλει την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Θέλει εύσημα γιατί πλήρωσε παλιά οφειλόμενα από τη μια και ανοχή, αν όχι εύσημα, από την άλλη γιατί δεν πλήρωσε τους εργαζόμενους της Δημοτικής Επιχείρησης πριν το Πάσχα του 2022, όπως όφειλε, επειδή είχε πληρώσει παλιά οφειλόμενα σε παλιούς εργαζόμενους. Έλεος!

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ