Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΑπλήρωτοι οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Επιχείρησης Κορδελιού Ευόσμου το Πάσχα

Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Επιχείρησης Κορδελιού Ευόσμου το Πάσχα

Όπως καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων Κορδελιού Ευόσμου με ανακοίνωσή του, η διοίκηση του δήμου άφησε απλήρωτους τους εργαζόμενους της Δημοτικής Επιχείρησης, αναγκάζοντάς τους να κάνουν Πάσχα χωρίς χρήματα! Αυτό συνέβη παρά τις διαβεβαιώσεις προς τον πρόεδρο του Σωματείου ότι οι εργαζόμενοι θα πληρωθούν πριν το Πάσχα.

Η ανακοίνωση του Σωματείου κάνει λόγο για απύθμενη αναλγησία της διοίκησης Μανδαλιανού απέναντι στους πιο αδύναμους και κακοπληρωμένους εργαζόμενους σε μια περίοδο μάλιστα που ο μισθός δεν φτάνει ούτε για τους λογαριασμούς.

«Αυτό προφανώς δεν ενδιαφέρει τους Διοικούντες, αφού οι ίδιοι παίρνουν τους παχυλούς μισθούς τους (κάποιοι εκ’ των οποίων έχουν και δεύτερες δουλειές) και θα περάσουν ευχάριστα με τις οικογένειες τους τις ημέρες του Πάσχα», συνεχίζει η ανακοίνωση του Σωματείου και καλεί τη διοίκηση να απαντήσει, χωρίς προφάσεις και κοινότυπες δικαιολογίες, γιατί δεν πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι παρά τις έγκαιρες οχλήσεις.

Η ανακοίνωση του Σωματείου για το συγκεκριμένο θέμα καταλήγει καλώντας τη διοίκηση να ζητήσει διπλά συγνώμη από τους εργαζόμενους για την ανεπάρκεια και την αναλγησία που επέδειξε το Πάσχα και γιατί κάποιοι εργαζόμενοι δεν είχαν χρήματα ούτε για τα ελάχιστα του Πασχαλινού τραπεζιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ