Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΤο Σωματείο Εργαζομένων καταγγέλλει ότι ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας προσπάθησε να χτυπήσει τον...

Το Σωματείο Εργαζομένων καταγγέλλει ότι ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας προσπάθησε να χτυπήσει τον αντιπρόεδρό του

Το Σωματείο Εργαζομένων του δήμου Κορδελιού Ευόσμου καταγγέλλει ότι σε συνάντηση που είχε τη Μεγάλη Πέμπτη με το δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών, «μπούκαρε» ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Χρήστος Δεμερτζής εκνευρισμένος, γιατί τα θέματα που συζητούσαν αφορούσαν την αντιδημαρχία του αλλά όπως χαρακτηριστικά γράφει η ανακοίνωση μαζί του δεν υπάρχει σημείο επικοινωνίας λόγω της απόλυτης στάσης και της αλαζονείας που επιδεικνύει στις συναντήσεις.

«Πριν περάσει ένα λεπτό και ενώ ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου μιλούσε απευθυνόμενος στο Δήμαρχο, σηκώθηκε και όρμησε απειλητικά στον Αντιπρόεδρο και άρχισε να φωνάζει. Όταν ο Αντιπρόεδρος ήρεμα του είπε να γυρίσει στην θέση του και να σταματήσει να φωνάζει, αυτός εξαγριώθηκε ακόμη περισσότερο και όρμησε πάλι για να τον χτυπήσει, κάτι όμως που αποφεύχθηκε αφού πρόλαβαν να τον πιάσουν ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος. Μαινόμενος και στην προσπάθεια του να τους απωθήσει και να επιτεθεί εκ νέου στον Αντιπρόεδρο του Σωματείου, άρχισε να εκστομίζει αχαρακτήριστες πεζοδρομιακού τύπου ύβρεις», συνεχίζει η ανακοίνωση του Σωματείου, ενώ υπογραμμίζει πως ο δήμαρχος παρακολουθούσε το συμβάν χωρίς να πει κουβέντα.

Παρακάτω η ανακοίνωση αναφέρει ότι ο αντιδήμαρχος ανακάλεσε, αλλά αυτό το έκανε για να αποφύγει τυχόν ποινικές ευθύνες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ