Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ ξεχασιάρα διοίκηση Μανδαλιανού 5ο μέρος!

Η ξεχασιάρα διοίκηση Μανδαλιανού 5ο μέρος!

Η διοίκηση του Κλεάνθη Μανδαλιανού δεν είναι απλώς ξεχασιάρα. Είναι πάρα πολύ ξεχασιάρα. Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ξέχασε το φακέλωμα αιρετών, συλλόγων και πολιτών του δήμου Κορδελιού Ευόσμου που δραστηριοποιούνται για την προστασία του περιβάλλοντος. Το φακέλωμα έκανε η εταιρεία «ONE TEAM» για λογαριασμό των ΕΛΠΕ. Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ξέχασε με ευκολία το σκάνδαλο Watergate στο δήμο. Η διοίκηση Μανδαλιανού ξέχασε το πρόστιμο των 30.000 ευρώ στα ΕΛΠΕ από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για την υπόθεση του φακελώματος.

Επειδή ακριβώς η διοίκηση Μανδαλιανού είναι πολύ ξεχασιάρα, πέρασε τα ΕΛΠΕ από την κολυμβήθρα του Σιλωάμ όχι μόνο για τη δυσοσμία αλλά και για το φακέλωμα, λαμβάνοντας χορηγία από αυτά! Επειδή ακριβώς η διοίκηση Μανδαλιανού είναι πολύ ξεχασιάρα, ο κύριος Μανδαλιανός δηλώνει μετριοπαθής απέναντι στα ΕΛΠΕ. Η διοίκηση του δήμου και ο ίδιος ο δήμαρχος ξέχασαν να προβούν σε νομικές ενέργειες για το φακέλωμα αλλά δεν ξέχασαν να πάρουν χορηγία, κόντρα στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να μην λαμβάνονται χορηγίες από τον όμιλο ΕΛΠΕ.

Στο θέμα του περιβάλλοντος η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου μάλλον δεν είναι απλώς ξεχασιάρα. Μάλλον βρίσκεται σε προχωρημένο Alzheimer, αφού δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι ξέχασε σε εκδήλωση για το περιβάλλον να πει μισή κουβέντα για τη δυσοσμία και τα αιωρούμενα σωματίδια PM10 που μαστίζουν το δήμο.

Κιμ. Ο.

Η ξεχασιάρα διοίκηση Μανδαλιανού!
Η ξεχασιάρα διοίκηση Μανδαλιανού 2ο μέρος!
Η ξεχασιάρα διοίκηση Μανδαλιανού 3ο μέρος!
Η ξεχασιάρα διοίκηση Μανδαλιανού 4ο μέρος!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ