Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ δήμος Νεάπολης Συκεών κάνει δωρεάν PCR τεστ στους εργαζόμενούς του και...

Ο δήμος Νεάπολης Συκεών κάνει δωρεάν PCR τεστ στους εργαζόμενούς του και στις ευάλωτες ομάδες!

Ο Σίμος Δανιηλίδης, δήμαρχος Νεάπολης Συκεών, προχώρησε σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ώστε να βρεθούν διαγνωστικά κέντρα που θα δώσουν τις χαμηλότερες τιμές μοριακών τεστ (PCR) για τους δημότες του, χωρίς να εμπλέκεται ο δήμος σε οικονομική συναλλαγή αφού αυτό δεν επιτρέπεται από το νόμο. Ο κύριος Δανιηλίδης πιστεύει ότι η τιμή του μοριακού τεστ για τον κορονοϊό θα είναι γύρω στα 25 ευρώ. Οι δημότες Νεάπολης Συκεών θα πηγαίνουν στα διαγνωστικά κέντρα με τη βεβαίωση ότι είναι δημότες Νεάπολης Συκεών και θα κάνουν το τεστ με τη συγκεκριμένη τιμή.

Ο Σίμος Δανιηλίδης, δήμαρχος Νεάπολης Συκεών βρήκε τη νομική φόρμα ώστε, με βάση τις εγκυκλίους και τους νόμους για τον κορονοϊό, ο δήμος να παρέχει δωρεάν τα τεστ για τον covid-19 στους εργαζόμενους του δήμου, στους συνεργάτες του δήμου και στους ωφελούμενους του δήμου (ευάλωτες ομάδες όπως βοήθεια στο σπίτι, βρεφικούς σταθμούς, παιδικούς σταθμούς, Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων, ΚΑΠΗ). Γι’ αυτές τις ομάδες ο δήμος καλύπτει το ποσό κατά 100%!

Αυτά τα πέτυχαν ο δήμαρχος και ο δήμος Νεάπολης Συκεών. Ο δήμαρχος και ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου ούτε προσπάθησαν, ούτε πέτυχαν τίποτα. Η διοίκηση του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της Βορείου Ελλάδος κοιμάται γενικώς τον ύπνο του δικαίου. Η διοίκηση του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της Βορείου Ελλάδος, που θα μπορούσε εξαιτίας του πληθυσμού του να πετύχει καλύτερες τιμές από το δήμο Νεάπολης Συκεών, δεν έχει κάνει τίποτα. Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου μοιράζει αντιδημαρχίες, αναπαλαιώνει σιντριβάνια και κάνει ασφαλτοστρώσεις.

Κιμ. Ο.

Ο Δανιηλίδης βρήκε PCR με 7 ευρώ και ο Μανδαλιανός μοίρασε 751 δέματα αγάπης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ