Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ ανθρωποφαγία σε βάρος αιρετών και υπαλλήλων του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Η ανθρωποφαγία σε βάρος αιρετών και υπαλλήλων του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

«Θέλω να παραμείνω λίγο άνθρωπος και βλέποντας αυτή την ανθρωποφαγία που υπάρχει, χωρίς να ξέρουν άνθρωποι μιλάνε, λένε πράγματα, έχουνε βγάλει αποφάσεις, έχουνε δικάσει, έχουνε στήσει στο κάγκελο ανθρώπους χωρίς να ξέρουνε τι έχει συμβεί πραγματικά».

Αυτά είπε πρόσφατα σε τηλεοπτική εκπομπή ο ηθοποιός και πρώην βουλευτής Παύλος Χαϊκάλης. Ανθρωποφαγία θεωρεί ο κύριος Χαϊκάλης αυτό που γίνεται σε βάρος του και ανθρωποφάγους αυτούς που λένε αυτά που λένε γι’ αυτόν χωρίς να ξέρουνε τι έχει συμβεί.

Αλήθεια, ο Παύλος Χαϊκάλης, όταν κρεμούσε τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου στα μανταλάκια για σκάνδαλα, ήξερε τι έχει συμβεί; Αλήθεια, ο Παύλος Χαϊκάλης ήξερε πού βρισκόταν ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου, όταν έκανε εκείνην την ερώτηση στη Βουλή; Αλήθεια, ο Παύλος Χαϊκάλης ερεύνησε αν αυτά που ρωτούσε έχουν κάποια βάση; Αλήθεια, ένοιαξε τον Παύλο Χαϊκάλη το πόσοι αιρετοί και δημοτικοί υπάλληλοι θα στηθούν στο κάγκελο εξαιτίας της ερώτησής του, ενώ ήταν αθώοι. Αλήθεια, πότε θα μας απαντήσει ο κύριος Χαϊκάλης ποιος του έδωσε εκείνην την ερώτηση για το δήμο Κορδελιού Ευόσμου;

Κακό πράγμα η ανθρωποφαγία τελικά. Δεν υποφέρεται, δεν μπορεί να την υποφέρει ούτε ο κύριος Χαϊκάλης. Οι αιρετοί και οι υπάλληλοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, που βίωσαν την ανθρωποφαγία εξαιτίας της ερώτησης του κυρίου Χαϊκάλη στη Βουλή, γιατί έπρεπε να την υποφέρουν; Γιατί δεν ζήτησε μία συγνώμη από αυτούς που αδίκως «κρέμασε στα μανταλάκια» ο Παύλος Χαϊκάλης; Καιρός φέρνει το λάχανα, καιρός τα παραπούλια. Αργά κατάλαβε ο κύριος Χαϊκάλης ότι είναι κακό πράγμα η ανθρωποφαγία και αφού πρώτα έβαλε και ο ίδιος το δαχτυλάκι του για να θεριέψει.

Μάλιστα, οι αιρετοί και οι υπάλληλοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ήταν εντελώς αθώοι. Δεν έκαναν κάτι που παρεξηγήθηκε γιατί οι υπόλοιποι δεν κατάλαβαν τη συμπεριφορά τους, επειδή ήταν συμπεριφορά ανδρών «παλιάς κοπής»! Δεν είχαν κάνει τίποτα από εκείνα για τα οποία κατηγορήθηκαν. Από αυτούς, βέβαια, δεν ζήτησε κανένας συγνώμη. Ούτε ο κύριος Χαϊκάλης, ούτε κανένας άλλος.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ