Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤο πρόβλημα της οδού 25ης Μαρτίου δεν είναι μόνο τα τροχαία ατυχήματα

Το πρόβλημα της οδού 25ης Μαρτίου δεν είναι μόνο τα τροχαία ατυχήματα

Καθώς πριν από λίγο, μεσημέρι Σαββάτου 16 Οκτωβρίου 2021, κινούμενοι με αυτοκίνητο επί της οδού 25ης Μαρτίου στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου χρειαζόμασταν ολόκληρα λεπτά για να περάσουμε τη διασταύρωση της οδού με την Ολυμπιάδος, την Εθνικής Αντιστάσεως και τη Νυμφαίου -μόνο τη διασταύρωση με τη Σμύρνης περάσαμε εύκολα και στη Μαιάνδρου δεν φτάσαμε- ηχούσαν σαν καμπάνες στο κεφάλι οι κουβέντες του κυρίου αναπληρωτή δημάρχου ότι για τα τροχαία ατυχήματα στην 25ης Μαρτίου φταίει η ταχύτητα.

Αν δεν το κατάλαβε ο κύριος αναπληρωτής δημάρχου και ολόκληρη η διοίκησή του, δεν βρισκόμαστε στο 1996 που περπατούσε την οδό ως ταχυδρόμος. Από το 1996 έως σήμερα πέρασαν 25 χρόνια και το «πάντα αυτό γινόταν στην 25ης Μαρτίου» που είπε ο αναπληρωτής δημάρχου, για όσους ζούμε δεκαετίες αυτήν την οδό, ως οδηγοί και ως κάτοικοι, δεν ισχύει. Η οδός Αντώνη Τρίτση αναβαθμίστηκε με πολλά καταστήματα εστίασης να ανοίγουν τα τελευταία χρόνια,  με αποτέλεσμα οι μεγάλες κάθετοι της 25ης Μαρτίου και η ίδια να έχουν μεγάλη κίνηση.

Οι παρεμβάσεις στην 25ης Μαρτίου χρειάζονται όχι μόνο για να σταματήσουν τα τροχαία ατυχήματα, αλλά και για να σταματήσει αυτό το χάος που επικρατεί τις ώρες αιχμής στην οδό τα τελευταία χρόνια και που συνεχώς οξύνεται. Ας αφήσουν λοιπόν οι αντιδήμαρχοι τις εξυπνάδες περί μεγάλων ταχυτήτων και ας πιάσουν δουλειά να κάνουν τις παρεμβάσεις που χρειάζεται η 25ης Μαρτίου, γιατί σε λίγο θα χρειάζεται μία ώρα για να τη διασχίσουμε από άκρη σε άκρη τις ώρες της αιχμής.

Σ.

Προφανώς έχουν την ατυχία να είναι διοίκηση σε δήμο με ασυνείδητους κατοίκους…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ