Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤο Συμβούλιο της Κοινότητας Ευόσμου δεν είναι παιδική χαρά

Το Συμβούλιο της Κοινότητας Ευόσμου δεν είναι παιδική χαρά

Από την περασμένη Δευτέρα που ο Παναγιώτης Φωτιάδης, πρόεδρος της Κοινότητας Ευόσμου, δεν επέτρεψε σε κοινοτική σύμβουλο της αντιπολίτευσης να εισέλθει στο δημαρχείο προκειμένου να ψηφίσει στη συνεδρίαση, η συζήτηση γίνεται μόνο για το συγκεκριμένο θέμα κι όχι για το τι προηγήθηκε. Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης καταγγέλλουν τον Παναγιώτη Φωτιάδη για τη συγκεκριμένη πράξη του και για άλλα πολλά, αλλά αποφεύγουν να αναφέρουν τι έγινε στη συνεδρίαση της Δευτέρας. Κατά τη συγκεκριμένη συνεδρίαση, τέσσερις σύμβουλοι ψήφισαν υπέρ, τέσσερις ψήφισαν κατά και δύο ψήφισαν παρών!

Το μοναδικό θέμα που συζητήθηκε στη συνεδρίαση της Δευτέρας ήταν η έγκριση της μελέτης προτεινόμενων τροποποιήσεων ρυμοτομίας για το έργο: «Βελτίωση και Αναβάθμιση της Δυτικής Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης από το πέρας του κόμβου Κ16 (Λαχαναγορά) έως τον Κόμβο Κ5 (Νοσοκομείο Παπαγεωργίου)». Το συγκεκριμένο θέμα εισήχθη προς συζήτηση, εκτός από το Συμβούλιο της Κοινότητας Ευόσμου, στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, στο Συμβούλιο της Κοινότητας του Ελευθερίου Κορδελιού και στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου. Και στα τρία αυτά όργανα του δήμου το θέμα ψηφίστηκε ομόφωνα. Πέραν τούτου, πριν πραγματοποιηθούν οι παραπάνω συνεδριάσεις έγινε ενημέρωση για το θέμα και προσκλήθηκαν σ’ αυτήν όλες οι παρατάξεις. Το θέμα ήταν καθαρά τεχνικό και έπρεπε να ψηφιστεί και να εγκριθεί.

Στο Συμβούλιο της Κοινότητας Ευόσμου τέσσερις κοινοτικοί σύμβουλοι καταψήφισαν το θέμα γιατί ισχυρίστηκαν πως είχαν ελλιπή ενημέρωση, επιρρίπτοντας την ευθύνη γι’ αυτό στον Παναγιώτη Φωτιάδη! Δηλαδή αυτοί οι κοινοτικοί σύμβουλοι δεν κάνουν προσυμβούλια σαν παράταξη; Δεν ενημερώνονται από τον επικεφαλής της παράταξής τους τι θα συζητήσουν στη συνεδρίαση του Συμβουλίου; Περιμένουν να ενημερωθούν από τον πρόεδρο της Κοινότητας κι αν τους ενημερώσει σωστά να ψηφίσουν και τελικά δεν ψηφίζουν γιατί τα ελληνικά ή το σκεπτικό του κυρίου Φωτιάδη ή και τα δύο έχουν κάποιο πρόβλημα; Δηλαδή αν ο κύριος Φωτιάδης ήταν δεινός ρήτορας θα ψήφιζαν τα πάντα που προτείνει ακόμα κι αν δεν έπρεπε, επειδή θα τα παρουσίαζε με αστραφτερό περίβλημα; Μήπως οι συγκεκριμένοι κοινοτικοί σύμβουλοι μας δουλεύουν; Μήπως νόμισαν ότι το Συμβούλιο της Κοινότητας Ευόσμου, μιας από τις μεγαλύτερες κοινότητες στην Ελλάδα, είναι παιδική χαρά και τραγουδάνε συχνά πυκνά το «χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ» προσπαθώντας να αποδομήσουν τον Παναγιώτη Φωτιάδη και να τον παραστήσουν σαν ανίκανο;

Χ.Κ.

Οκτώ σύμβουλοι της Κοινότητας Ευόσμου δεν τα βρίσκουν με τον Παναγιώτη Φωτιάδη!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ