Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟκτώ σύμβουλοι της Κοινότητας Ευόσμου δεν τα βρίσκουν με τον Παναγιώτη Φωτιάδη!

Οκτώ σύμβουλοι της Κοινότητας Ευόσμου δεν τα βρίσκουν με τον Παναγιώτη Φωτιάδη!

Ακούστηκε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 21ης Ιουλίου 2021 από τον δημοτικό σύμβουλο Λευτέρη Αλεξανδρίδη ότι υπάρχει μία κακή συνεννόηση στην Κοινότητα Ευόσμου, ότι δεν τα βρίσκουν τα παιδιά μεταξύ τους και ότι αυτά τα παιδιά για να μην μπορούν να τα βρούνε με τον πρόεδρο κάποιο ζήτημα υπάρχει, οπότε πρέπει να παρέμβει ο δήμαρχος για να τα βρουν τα παιδιά.

Δηλαδή οκτώ σύμβουλοι της Κοινότητας Ευόσμου δεν τα βρίσκουν με τον πρόεδρο της Κοινότητας, Παναγιώτη Φωτιάδη, και πρέπει να παρέμβει ο δήμαρχος για να τα βρουν! Τους δημότες όμως δεν τους ενδιαφέρει τι είχαν και τι έχασαν οι οκτώ κοινοτικοί σύμβουλοι και δεν το βρίσκουν από τον κύριο Φωτιάδη. Τους δημότες τους ενδιαφέρει να λειτουργεί ο δήμος και δεν είναι δυνατόν ένα θέμα που ψηφίστηκε ομόφωνα στην Κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού, στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Κορδελιού Ευόσμου, να καταψηφίζεται από κάποιους στην Κοινότητα Ευόσμου επειδή δεν τα βρίσκουν με τον Παναγιώτη Φωτιάδη. Αυτά είναι τραγικά πράγματα.

Όποιος δεν βρίσκει οτιδήποτε αναζητά από κάποιον άλλον, ας ψάξει να το βρει. Κάπου θα παράπεσε. Αλλά αυτό που δεν βρίσκει, δεν γίνεται να το ψάχνει στην πλάτη των δημοτών παρακωλύοντας ή προσπαθώντας να παρακωλύσει έργα που είναι απαραίτητα για τον δήμο και τους δημότες. Και επειδή ο κύριος Αλεξανδρίδης αναζητά αν φταίει γι’ αυτήν την κατάσταση ο πρόεδρος της Κοινότητας Ευόσμου ή οι σύμβουλοι που δεν τα βρίσκουν μαζί του, η απάντηση είναι εύκολη. Ο Παναγιώτης Φωτιάδης εισηγήθηκε και ψήφισε αυτό που ψήφισαν όλοι οι Σύμβουλοι, της διοίκησης και της αντιπολίτευσης, σε όποιο άλλο όργανο του δήμου συζητήθηκε το ίδιο θέμα, πλην της Κοινότητας Ευόσμου.

Χ.Κ.

Το Συμβούλιο της Κοινότητας Ευόσμου δεν είναι παιδική χαρά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ