Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΜήπως είναι και σήμερα η μύτη μας υποκειμενική κύριε δήμαρχε Κορδελιού Ευόσμου;

Μήπως είναι και σήμερα η μύτη μας υποκειμενική κύριε δήμαρχε Κορδελιού Ευόσμου;

Θυμάστε που την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020 ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, στην τηλεδιάσκεψη της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τη δυσοσμία, ζήτησε από την περιφέρεια να ενεργοποιηθεί το πρόγραμμα ανίχνευσης μερκαπτανών για να φανεί κατά πόσο υπάρχει βελτίωση του επιπέδου, επειδή η μύτη μας είναι υποκειμενικό όργανο!

Ο κύριος δήμαρχος μας είπε σ’ εκείνην την τηλεδιάσκεψη ότι η κατάσταση έχει βελτιωθεί αλλά η υποκειμενικότητα της μύτης μας δεν το αντιλαμβάνεται. Δεν ήταν η πρώτη φορά. Ο δήμαρχος και πριν από αυτήν την τηλεδιάσκεψη διαβεβαίωνε ότι η κατάσταση με τη δυσοσμία είχε βελτιωθεί. Από που προέκυπτε αυτό μόνο ο ίδιος το ήξερε!

Το ερώτημα προς τον κύριο δήμαρχο είναι αν σήμερα και χθες οι μύτες μας είναι υποκειμενικές κι αν αυτό που ζούμε με τη δυσοσμία είναι μόνο στο μυαλό μας, επειδή είμαστε στριμμένοι άνθρωποι και δεν θέλουμε να παραδεχτούμε ότι βελτιώθηκε η κατάσταση. Μήπως και σήμερα πνιγόμαστε από τη δυσοσμία εξαιτίας της υποκειμενικότητας της μύτης μας και επίσης πνιγόμαστε γιατί θέλουμε να κοντράρουμε την άποψη του δημάρχου;

Δεν μπορεί κανείς να βγει έξω σήμερα. Η κατάσταση είναι αφόρητη αλλά πολύ λογική. Με όλα όσα είχε πει τότε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου στην τηλεδιάσκεψη της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, αλλά και με όλα όσα είχαν πει οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας, είναι πολύ λογικό να πνιγόμαστε στη δυσοσμία. Το μόνο που δεν έκαναν τότε είναι μια φιέστα γιατί λύθηκε το πρόβλημα. Ίσως όμως και να λύθηκε και ίσως να την κάνουν τελικά αυτήν τη φιέστα γιατί η μύτη μας είναι υποκειμενική και σήμερα, για μία ακόμα φορά, δεν μας συμβαίνει αυτό που μας συμβαίνει αλλά είναι αποκύημα της φαντασίας μας!!

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ