Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤελικά η δυσοσμία στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου είναι μία παρεξήγηση!

Τελικά η δυσοσμία στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου είναι μία παρεξήγηση!

Χθες έγινε τηλεδιάσκεψη της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Θα αναφερθούμε στην τηλεδιάσκεψη και στα όσα ειπώθηκαν σ’ αυτή σε άλλα άρθρα.

Στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τοποθετήθηκε και ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός. Στην τοποθέτηση του κυρίου Μανδαλιανού θα αφιερώσουμε πολλά άρθρα γιατί αξίζει τον κόπο.

Θα ξεκινήσουμε όμως με κάτι που είπε προς το τέλος της τοποθέτησής του και αυτό ήταν ότι «Θέλουμε να μην είμαστε απέναντι. Θέλουμε να συμπορευόμαστε και να συνυπάρχουμε. Να λυθεί λίγο αυτή η παρεξήγηση». Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου θεωρεί ότι ο δήμος δεν πρέπει να είναι απέναντι με τα ΕΛΠΕ και για να γίνει αυτό πρέπει να λυθεί η παρεξήγηση της δυσοσμίας!

Πραγματικά δεν την είχαμε αντιληφθεί τη δυσοσμία ως παρεξήγηση. Μάλλον δεν την είχε αντιληφθεί έτσι και ο δήμαρχος όταν έθετε υποψηφιότητα έχοντας την επίλυση του προβλήματος της δυσοσμίας ως σημαία του.

Δεν θεωρεί ο κύριος Μανδαλιανός πως αυτό περί του ότι «δεν πρέπει να είμαστε απέναντι» θα έπρεπε να το λένε να ΕΛΠΕ, αφού πρώτα κάνουν κάτι για να μην είμαστε σαν δήμος απέναντι; Δεν θεωρεί ο κύριος Μανδαλιανός ότι το θέμα της δυσοσμίας και γενικότερα της ρύπανσης θα μπορούσε να τεθεί ως παρεξήγηση από τα ΕΛΠΕ, αλλά όχι από τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου;

Κ. Τσ.

Ευχαριστούμε τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου για το δημοτικό μαζικό τεστ κορονοϊού!!
https://agkidapress.gr/2020/11/27/%ce%bd%ce%b1-%ce%be%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%80%ce%ac%cf%81%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b9%cf%82-%cf%87%ce%bf%cf%81%ce%b7%ce%b3%ce%af%ce%b5%cf%82-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b5%ce%bb%cf%80%ce%b5-%ce%b3/https://agkidapress.gr/2020/11/28/%cf%84%ce%b9-%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%af%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b5-%ce%bf-%ce%b4%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%bf%cf%81%ce%b4%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%bf%cf%8d-%ce%b5%cf%85%cf%8c%cf%83/
Η μύτη των κατοίκων του δήμου Κορδελιού Ευόσμου είναι υποκειμενική!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ