Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤην ευθύνη για την τύχη των εργαζομένων με ΕΣΠΑ την έχει η...

Την ευθύνη για την τύχη των εργαζομένων με ΕΣΠΑ την έχει η διοίκηση του δήμου

Με αφορμή τη συζήτηση που θα γίνει στο δημοτικό συμβούλιο όσον αφορά την προσφυγή για μονιμοποίηση των 24 εργαζομένων με ΕΣΠΑ στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς Κορδελιού Ευόσμου, ο γνωστός δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης, Βασίλης Σαρρηγιαννίδης, σχολίασε ότι την αποκλειστική ευθύνη για την τύχη της υπόθεσης την έχει η διοίκηση του δήμου και έχει δίκιο. Τον δήμο τον διοικεί η παράταξη Μανδαλιανού και όχι η αντιπολίτευση.

Την ευθύνη για την τύχη αυτών των 24 εργαζομένων την έχει η διοίκηση Μανδαλιανού και ο δήμαρχος. Αν δεν έχει την ευθύνη η διοίκηση κι αν θεωρεί ότι την έχει η αντιπολίτευση, τότε τις προσλήψεις που γίνονται με απόφαση δημάρχου θα πρέπει να τις κάνει η αντιπολίτευση και όχι η διοίκηση! Δεν μπορεί λοιπόν να υπεκφύγει η διοίκηση στην υπόθεση των 24, όπως δεν υπεκφεύγει όταν είναι να κάνει διορισμούς με απόφαση δημάρχου.

Τέλος πάντων η διοίκηση, και με αφορμή την υπόθεση των 24 εργαζομένων με πρόγραμμα ΕΣΠΑ στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, θα πρέπει να αποφασίσει αν θα διοικεί η ίδια τον δήμο ή αν θα τον διοικεί η αντιπολίτευση. Μάλλον είναι παράλογο άλλοι να παίρνουν τις θέσεις και άλλοι να παίρνουν τις ευθύνες!

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ