Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΓιατί να πάρει την ευθύνη και να υπογράψει ξανά ο κύριος Κοντσίδης;

Γιατί να πάρει την ευθύνη και να υπογράψει ξανά ο κύριος Κοντσίδης;

Θυμάστε πριν λίγο καιρό που ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Καμαρινού και αντιπρόεδρος τότε του ΔΗΚΕΚΠΑΚΕ, Αντώνης Κοντσίδης, υπέγραφε συμβάσεις εργαζομένων; Θυμάστε ότι ο κύριος Κοντσίδης υπέγραψε, γιατί δεν υπέγραψε η τότε πρόεδρος του ΔΗΚΕΚΠΑΚΕ; Θυμάστε ότι η υπογραφή των συμβάσεων, τις οποίες υπέγραψε ο κύριος Κοντσίδης, ήταν πρόταση και βούληση του δημάρχου, την οποία στήριξε ο κύριος Κοντσίδης αλλά όχι η τότε πρόεδρος του ΔΗΚΕΚΠΑΚΕ;

Σήμερα ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου επισκέφτηκε τον υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης, αλλά μαζί του δεν είχε τον κύριο Κοντσίδη, ο οποίος είχε υπογράψει εκείνες τις συμβάσεις που ήθελε ο δήμαρχος να υπογραφούν αλλά δεν τις υπέγραφε η τότε πρόεδρος του ΔΗΚΕΚΠΑΚΕ. Ο δήμαρχος στη συνάντηση με τον υφυπουργό είχε μαζί του την τότε πρόεδρο του ΔΗΚΕΚΠΑΚΕ (το οποίο δεν υφίσταται πια αφού οι υπηρεσίες του και οι εργαζόμενοί του πέρασαν στο δήμο).

Η επίσκεψη όμως του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου στον υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης ήταν το κερασάκι στην τούρτα, γιατί λίγες ημέρες πριν ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου ανακοίνωσε ότι η τότε πρόεδρος του ΔΗΚΕΚΠΑΚΕ, η οποία δεν υπέγραψε συμβάσεις που ο ίδιος ο δήμαρχος ήθελε να υπογραφούν, αναλαμβάνει εντεταλμένη σύμβουλος στους παιδικούς σταθμούς! Ο κύριος δήμαρχος επιβράβευσε δηλαδή τη στάση της τότε προέδρου του ΔΗΚΕΚΠΑΚΕ σ’ εκείνην την υπόθεση.

Προφανώς ο δήμαρχος από εδώ και πέρα δεν θα έχει απαίτηση από τον κύριο Κοντσίδη ή από οποιονδήποτε δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης να υπογράψει ή να ψηφίσει τις προτάσεις του, όταν δεν τις στηρίζουν, δεν τις υπογράφουν και δεν τις ψηφίζουν δικοί του δημοτικοί σύμβουλοι, γιατί απλά από εδώ και πέρα ο δήμαρχος θα έχει την απαίτηση να υπογράφουν και να ψηφίζουν τις προτάσεις του οι δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης και αν δεν το κάνουν θα ζητάει τις παραιτήσεις τους. Είναι προφανές ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει! Είναι προφανές ότι ο δήμαρχος από εδώ και πέρα θα ζητάει να αναλαμβάνουν την ευθύνη και να στηρίζουν τις προτάσεις του αυτοί στους οποίους δίνει θέσεις και οι οποίοι τον συνοδεύουν στις επίσημες συναντήσεις του.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ