Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΑθλητισμόςΉττα για τον Ολυμπιακό και νίκη για τον ΠΑΟΚ στο Europa League

Ήττα για τον Ολυμπιακό και νίκη για τον ΠΑΟΚ στο Europa League

Αν και προηγήθηκε νωρίς με 1-0 η εξαιρετική εμφάνιση του Ολυμπιακού στο Σαν Σίρο «γκρεμίστηκε» μέσα σε 9 λεπτά και οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με 3-1 από την Μίλαν στη 2η αγωνιστική του Europa League.

Το σκορ για τον Ολυμπιακό άνοιξε στο 14’ ο Γκερέρο μετά από σέντρα του Κούτρη από αριστερά.

Ωστόσο στο 70′, μετά από σέντρα από αριστερά του Ροντρίγκεζ, ο Κουτρόνε με κεφαλιά ισοφάρισε για τη Μίλαν, ενώ στο 76′ ο Τσαλχάνογλου πάσαρε στον Ιγκουαΐν ο οποίος με κοφτή ντρίμπλα άδειασε τον Σισέ και με το αριστερό πλάσαρε κάνοντας το 2-1. Τρία λεπτά αργότερα η ολική ανατροπή για τη Μίλαν ολοκληρώθηκε, με τον Τσαλχάνογλου να γυρίζει τη μπάλα από δεξιά, τη μπάλα να περνάει συρτά στη μικρή περιοχή του Ολυμπιακού και τον Κουτρόνε μπροστά σε ανυπεράσπιστη εστία να τη σπρώχνει στα δίχτυα.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Ρεάλ Μπέτις νίκησε τη Ντούντελανζ με 3-0.

Στη βαθμολογία η Μίλαν έχει 6 βαθμούς, η Ρεάλ Μπέτις 4, ο Ολυμπιακός 1 και η Ντούντελανζ 0.

Αντίθετα με τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ συνέτριψε εκτός έδρας με 4-1 τη Λευκορωσική Μπάτε Μπορίσοφ η οποία την 1η αγωνιστική είχε νικήσει εκτός έδρας με 2-0 την Ουγγρική Βιντεότον κι έτσι με δεδομένο, εκτός απροόπτου, το γεγονός ότι η Τσέλσι θα είναι 1η στον όμιλο, ο ΠΑΟΚ απέκτησε προβάδισμα για την πρόκρισή του σαν δεύτερος.

Ο ΠΑΟΚ «έκοψε τα πόδια» των παιχτών της Μπάτε Μπορίσοφ πολύ νωρίς αφού στο 17΄το σκορ ήταν ήδη 0-3. Τα γκολ του ΠΑΟΚ πέτυχαν ο Βραζιλιάνος Ζαμπά στο 11΄και στο 17΄, ο Πρίγιοβιτς στο 6΄μετά από ασίστ του Ζαμπά και ο Πέλκας στο 73΄μετά από ασίστ του Ζαμπά. Η Μπάτε Μπορίσοφ μείωσε το σκορ στο 61΄με τον Στάβις.

Στη βαθμολογία η Τσέλσι έχει 6 βαθμούς, ο ΠΑΟΚ και η Μπάτε έχουν 3 και η Βιντεότον 0.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ