Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Χαμός στο δημοτικό συμβούλιο

Δημοτικό Συμβούλιο 30 Οκτώβρη 2015

Αρχίζει κουβέντα για τα μέλη που θα συγκροτήσουν την επιτροπή ελέγχου της προηγούμενης επιτροπής ελέγχου των οχημάτων! Η «Λαϊκή Συσπείρωση» αρνείται, με βάση την τοποθέτηση του κ. Ναθαναηλίδη, να συμμετάσχει σε μια τέτοια επιτροπή και δηλώνει ότι έχει εμπιστοσύνη στην πρώτη επιτροπή γι’ αυτό και επικαιροποιεί το πόρισμά της! Ο κ. Μανδαλιανός σχολιάζει την τοποθέτηση του κ. Ναθαναηλίδη λέγοντας: «Τώρα εγώ φταίω που θα συμφωνήσω με το ΚΚΕ», ενώ ο κ. Αποστόλου ανοίγει καβγά με τον κ. Φουρκιώτη γιατί λέει ότι τον ειρωνεύτηκε!

Ενώ ο κ. Αποστόλου δέχεται να συμμετάσχει στη νέα επιτροπή, ζητάει και τη συμμετοχή ενός μηχανολόγου του δήμου! Από τη διοίκηση προτείνεται ο κ. Παπαδόπουλος, αλλά ο κ. Αποστόλου λέει ότι δεν είναι μηχανολόγος! Δημοτικοί σύμβουλοι, διευθυντές, προϊστάμενοι, υπάλληλοι του δήμου που παραβρίσκονται στη συνεδρίαση διαβεβαιώνουν ότι είναι Μηχανολόγος Τ.Ε., αλλά και πάλι ο κ. Αποστόλου ζητάει κάποιον άλλον! Όταν η κ. Δημητρίου του ζητάει να προτείνει κάποιον, εκείνος δηλώνει ότι δεν ξέρει! Ο δημοτικός σύμβουλος της διοίκησης, κ. Χατζηβρέττας, προσπαθεί εκνευρισμένος με τη συμπεριφορά του κ. Αποστόλου να μιλήσει, αλλά ο καβγάς που δημιουργείται δεν του το επιτρέπει, ενώ οι δημοτικοί σύμβουλοι εκτός εαυτού αρχίζουν να αποχωρούν από την αίθουσα!

Το προεδρείο και οι δημοτικοί σύμβουλοι αρχίζουν να αναζητούν κάποιον μηχανολόγο του δήμου που θα τον εγκρίνει ο κ. Αποστόλου, ο αντιδήμαρχος, κ. Καμαρινός, που ήταν έτοιμος να εκραγεί από την αρχή της διαδικασίας φωνάζει «παζάρια θα κάνουμε», ενώ ο δήμαρχος σηκώνεται όρθιος φωνάζοντας προς τον κ. Αποστόλου «σας παρακαλώ πολύ, πέστε μας ποιον θέλετε»! Κάποιοι καλούν τον κ. Αποστόλου να πει τι πρόβλημα έχει με τον κ. Παπαδόπουλο και δεν τον θέλει στην επιτροπή, ενώ η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου σχεδόν αδειάζει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ