Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΑπίστευτα πράγματα στο δημοτικό συμβούλιο Κορδελιού – Ευόσμου

Απίστευτα πράγματα στο δημοτικό συμβούλιο Κορδελιού – Ευόσμου

Δημοτικό Συμβούλιο 30 Οκτώβρη 2015

Μετά από ολιγόλεπτη διακοπή της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου προκειμένου να εξευρεθεί λύση, η διοίκηση προτείνει άλλον μηχανολόγο μηχανικό για την επιτροπή ελέγχου των οχημάτων! Ο κ. Αποστόλου ζητάει το λόγο και λέει ότι πλέον θέλει και τη συμμετοχή κάποιου μηχανολόγου από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, γιατί στο διάλειμμα επικοινώνησε με κάποιον «δικό του» στην Αποκεντρωμένη και του είπε ότι αυτό είναι εύκολο! Απίστευτα πράγματα!! Ο κ. Αποστόλου αφού πίεσε το δημοτικό συμβούλιο να μη συμμετάσχει στην επιτροπή ο κ. Παπαδόπουλος, κατόπιν ζήτησε τη συμμετοχή κάποιου μηχανολόγου από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση!

Ο δήμαρχος εκτός εαυτού απευθύνεται στον κύριο Αποστόλου, ρωτώντας τον αν τελικά δεν εμπιστεύεται κανέναν αιρετό και κανέναν υπάλληλο του δήμου, ενώ ο κ. Σωτηράκης λαμβάνει τον λόγο για να διευκρινίσει ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον κ. Παπαδόπουλο! Η πίττα ολόκληρη, ο σκύλος χορτάτος! Και ο Παπαδόπουλος καλός υπάλληλος και ο Αποστόλου, που τόσα «σύννεφα» άφησε για τον κ. Παπαδόπουλο, με την συμπεριφορά του, δημοτικός σύμβουλος της παράταξής του!

Την μονοτονία «σπάει» ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», κ. Ναθαναηλίδης ο οποίος ζητάει να συμμετάσχει στην επιτροπή μηχανολόγος μηχανικός από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο!

Ο Γενικός Γραμματέας του δήμου παίρνοντας το λόγο διευκρινίζει στο δημοτικό συμβούλιο ότι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση αυτό που ζήτησε από το δήμο Κορδελιού-Ευόσμου ήταν η συγκρότηση μιας επιτροπής στην οποία θα συμμετέχει και ο κ. Αποστόλου και η οποία θα λάβει ομόφωνη απόφαση προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία της απόσυρσης. Δηλαδή η Αποκεντρωμένη Διοίκηση δεν ζήτησε ούτε καν τη συμμετοχή Μηχανολόγου του δήμου, πολύ περισσότερο δικού της!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ