Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔωρεάν μπάνια στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης για τους κατοίκους Κορδελιού Ευόσμου…

Δωρεάν μπάνια στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης για τους κατοίκους Κορδελιού Ευόσμου…

Η παράταξη Μανούκα έχει μπει γερά στη μάχη των δημοτικών εκλογών που θα γίνουν μετά από τεσσεράμισι χρόνια!

Μέχρι τότε θα τραβάει από τα μαλλιά την κριτική απέναντι στη διοίκηση του δήμου και θα χειροκροτεί διοικήσεις άλλων δήμων που θα κάνουν έργα, τα οποία θα μπορούσε να είχε κάνει στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου η προηγούμενη διοίκηση, η διοίκηση Μανδαλιανού, στην οποία όμως η παράταξη Μανούκα δεν θα ασκεί κριτική γιατί συμπορεύονται στη σκληρή αντιπολίτευση απέναντι στη διοίκηση Αλεξανδρίδη.

Έτσι η διοίκηση Αλεξανδρίδη θα φταίει γι’ αυτά που δεν κάνει η ίδια, αλλά και γι’ αυτά που δεν έκανε η διοίκηση Μανδαλιανού. Έτσι θα πορεύεται η παράταξη Μανούκα προς τις δημοτικές εκλογές, αλλά όχι μόνο έτσι.

Η παράταξη Μανούκα δεν θα τάξει στους ψηφοφόρους και θάλασσα. Θα τάξει πιο εφικτά πράγματα. Ίσως θα τους τάξει για παράδειγμα μπάνια στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης με δωρεάν μεταφορά που θα εξασφαλίσει σε συνεννόηση με τη διοίκηση του μετρό. Όσοι κάτοικοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου θα θέλουν να κάνουν μπάνια στο λιμάνι, θα παίρνουν το μετρό από το Κέντρο Υγείας Ευόσμου και θα κατεβαίνουν στη στάση που βρίσκεται στην κεντρική πύλη του λιμανιού.

Θα ρωτήσει κανείς κακεντρεχής πώς θα γίνουν όλα αυτά, αφού ένας ένας αποχωρούν από την παράταξη Μανούκα. Όσοι και να φύγουν θα μείνει ένας σκληρός πυρήνας, ο οποίος θα δώσει τη μάχη των δημοτικών εκλογών προσφέροντας και δωρεάν μαθήματα κολύμβησης στο κολυμβητήριο του δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης, το οποίο θα έχει ρόδες και θα μετακομίζει δύο ημέρες την εβδομάδα στο δήμο μας. Το κολυμβητήριο του δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης θα είναι κάτι σαν το φούρνο του Χότζα.

Τσάρλυ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ