Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓια το κολυμβητήριο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου θα πει κάτι η κυρία...

Για το κολυμβητήριο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου θα πει κάτι η κυρία Μανούκα;

Την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook έκανε η κυρία Μανούκα επικεφαλής της παράταξης «Μαζί στην ανάπτυξη Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου»:

«Ένα έργο πνοής για το δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και συνολικά για τη δυτική Θεσσαλονίκη, η δημιουργία μεγάλου βιοκλιματικού κολυμβητικού συγκροτήματος στο πρώην στρατόπεδο “Μ. Αλέξανδρος”».

Η κυρία Μανούκα ήταν υποψήφια δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου και φιλοδοξεί να γίνει και δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου. Για το κολυμβητήριο και το στάδιο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, που στέκονται κουφάρια άνωθεν της περιφερειακής οδού, έχει να πει κάτι;

Τι θα γίνει με το στάδιο και το κολυμβητήριο άνωθεν της περιφερειακής οδού; Μαζί με τα συγχαρητήρια που έδωσε η κυρία Μανούκα στον τέως δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό για τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε, του έδωσε συγχαρητήρια και για τους χειρισμούς του όσον αφορά το στάδιο και το κολυμβητήριο;

Καλός ο πολιτικός πολιτισμός της κυρίας Μανούκα και του κυρίου Μανδαλιανού στη βάση μιας θεατρικής παράστασης, αλλά αυτό που ενδιαφέρει το δήμο με τον πιο νεανικό πληθυσμό στην Ελλάδα είναι να απαντήσουν πώς προέκυψε το κολυμβητήριο του δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης, ενώ γι’ αυτό του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της βόρειας Ελλάδας, δεν γίνεται ούτε κουβέντα.

Την ώρα που στο δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης γίνονται έργα πνοής, όπως παραδέχεται η κυρία Μανούκα, στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου σε θεατρικές παραστάσεις αγκαζέ, φωτογραφίες και καφέ, βρε δε βαριέ, βρε δε βαριέσαι αδελφέ.

Βασίλης Κιμ.

Αυτό είναι το μεγάλο κατόρθωμα του Κλεάνθη Μανδαλιανού…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ