Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ προσπάθεια φίμωσης της Αγκίδας συνεχίζεται

Η προσπάθεια φίμωσης της Αγκίδας συνεχίζεται

Μετά από ένα ολόκληρο 24ωρο ανάπαυλας, το facebook έπιασε ξανά δουλειά και αφαίρεσε ένα άρθρο της Αγκίδας το οποίο μέχρι τη στιγμή της αφαίρεσης το είχαν διαβάσει πάνω από 4.000 αναγνώστες.

Πρόκειται για το άρθρο με τίτλο «Ποιος θα τρελάνει ποιον στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου;».

Το facebook μας έστειλε μήνυμα ότι το δημοσίευμα παραβιάζει τους κανόνες του. Το δημοσίευμα δεν παραβιάζει κανέναν κανόνα του facebook, αλλά και κανέναν κανόνα κανενός.

Δυστυχώς η πληροφορία, η είδηση, η γνώμη, η κριτική βρίσκονται στα χέρια των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης που αφαιρούν περιεχόμενο κατά το δοκούν και τρέχα γύρευε εσύ να βρεις το δίκιο σου. Φυσικά στις ενστάσεις για την αφαίρεση των άρθρων δεν απαντούν ποτέ. Είναι φορές που δεν σε ενημερώνουν και ποιο δημοσίευμα αφαίρεσαν και ψάχνεις να το βρεις.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Αγκίδα δέχεται επιθέσεις τόσο στην ίδια την ιστοσελίδα όσο και στο facebook. Οι προηγούμενες επιθέσεις, πριν τις δημοτικές εκλογές, οδήγησαν στο να ξεπεράσουμε τον Σεπτέμβριο τους 40.000 μοναδικούς επισκέπτες και να πλησιάσουμε τον Οκτώβριο τους 50.000. Πιστεύουμε ότι με τις τωρινές επιθέσεις θα προσθέσουμε μερικές δεκάδες χιλιάδες μοναδικούς επισκέπτες ακόμα.

Η Αγκίδα την εμπιστοσύνη των αναγνωστών στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου την κατέκτησε με πολύ δουλειά. Γελιούνται όσοι νομίζουν ότι μπορούν με κόλπα να της κάνουν ζημιά, γιατί ακριβώς η Αγκίδα έχει τη στήριξη του αναγνωστικού κοινού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ