Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕ όχι και συγχαρητήρια στη διοίκηση Μανδαλιανού για τον χορτοτάπητα στο Παπακυριαζή

Ε όχι και συγχαρητήρια στη διοίκηση Μανδαλιανού για τον χορτοτάπητα στο Παπακυριαζή

Ε όχι και συγχαρητήρια στη διοίκηση Μανδαλιανού, επειδή επί τέσσερα χρόνια θητείας έπρεπε να αλλάξει τον χορτοτάπητα στο γήπεδο του στρατοπέδου Παπακυριαζή και δεν τον άλλαξε.

Ε όχι και συγχαρητήρια στη διοίκηση Μανδαλιανού, επειδή χρειάστηκε τέσσερα χρόνια για να δρομολογήσει την αλλαγή του χορτοτάπητα στο γήπεδο του στρατοπέδου Παπακυριαζή, η οποία αλλαγή τελικά έφτασε να γίνει μετά τα τέσσερα χρόνια της θητείας τους.

Ε όχι και συγχαρητήρια στη διοίκηση Μανδαλιανού που χρέωνε στην αντιπολίτευση του δήμου το γεγονός ότι δεν άλλαζε ο χορτοτάπητας, γιατί η αντιπολίτευση αρνούνταν να συνηγορήσει στην καταβολή ετήσιου ενοικίου 12.000 ευρώ στο κράτος για το γήπεδο του στρατοπέδου Παπακυριαζή.

Συγχαρητήρια στην αντιπολίτευση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου επί διοίκησης Μανδαλιανού που απέτρεψε την καταβολή ενοικίου για τα γήπεδα στο στρατόπεδο Παπακυριαζή και κατάφερε με τις πιέσεις της αυτά να δοθούν στο δήμο δωρεάν.

Αυτά γιατί ορισμένοι φανατικοί οπαδοί της διοίκησης Μανδαλιανού, που μπροστά τους ωχριούν οι φανατικοί οπαδοί των ομάδων, θα ζητήσουν να στηθεί άγαλμα του τέως δημάρχου έξω από το Παπακυριαζή, επειδή τελικά τοποθετήθηκε ο χορτοτάπητας.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ